HP Touch 520 desktop-pc's - De systeemventilator vervangen

Dit document is van toepassing op HP Touch 520 desktopcomputers.
HP Touch 520 serie desktop-pc
Voordat u begint
  • Schakel de computer uit. Koppel de ethernet- of modemkabel los. Koppel het netsnoer los.
  • Plaats de computer op een lege, vlakke en stabiele ondergrond in een ruimte zonder vloerbedekking.
  • HP adviseert een antistatische polsband en een mat van geleidend schuim te gebruiken als u aan de computer werkt.
  • Verwijder een onderdeel pas uit de beschermende verpakking op het moment dat u het gaat installeren.
  waarschuwing:
De randen van de metalen panelen zijn scherp en kunnen snijwonden veroorzaken. Zorg dat uw huid niet langs een metalen rand aan de binnenkant van de computer schuurt.
  let op:
Dit product bevat onderdelen die beschadigd kunnen raken door elektrostatische ontlading. Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, kunt u het beste in een ruimte zonder vloerbedekking werken. Gebruik bovendien een antistatisch oppervlak (bijvoorbeeld een geleidende schuimmat) en draag een antistatische polsband die contact maakt met een geaard oppervlak.
Video-overzicht
Bekijk de volgende video voordat u de stappen in dit artikel uitvoert.
  opmerking:
Wacht voor optimale kwaliteit bij inbelverbindingen totdat de video volledig is geladen voordat u deze bekijkt.
De systeemventilator verwijderen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de systeemventilator te verwijderen.
  waarschuwing:
Zorg ervoor dat de pc van de voeding is losgekoppeld voordat u begint.
Stap 1
Verwijder het achterpaneel.
Raadpleeg het HP ondersteuningsdocument Het achterpaneel verwijderen voor meer informatie over het verwijderen van het achterpaneel.
Het achterpaneel verwijderen
Stap 2
Verwijder de USB-dongle.
De USB-ontvanger verwijderen
Stap 3
Verwijder de vijf schroeven waarmee de moederbordbescherming in de computer is bevestigd.
Locatie van de vijf schroeven in de moederbordbescherming
Stap 4
Til de moederbordbescherming op en draai deze.
De moederbordbescherming verwijderen
Stap 5
Maak de ventilatorconnector los van het moederbord.
De ventilatorconnector losmaken
Stap 6
Verwijder de drie schroeven waarmee de systeemventilator is bevestigd.
Locatie van de drie ventilatorschroeven
Stap 7
Til de ventilator op en verwijder deze.
De ventilator uitnemen
De systeemventilator terugplaatsen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de systeemventilator terug te plaatsen.
Stap 1
Plaats de ventilator in de computer door de gaten in de ventilator uit te lijnen met de bevestigingen op het frame.
De ventilator terugplaatsen
Stap 2
Plaats de drie schroeven terug om de ventilator te bevestigen.
Locatie van de drie ventilatorschroeven
Stap 3
Bevestig de connector weer aan het moederbord.
De connector opnieuw bevestigen
Stap 4
Zoek de kleine bevestigingssleuf op de zijkant van de bescherming.
Plaats van de sleuf
Gedetailleerde locatie van de bevestigingssleuf
Stap 5
Zoek het bevestigingslipje op het computerframe.
Bevestigingslipje
Stap 6
Lijn de bevestigingssleuf uit met het bevestigingslipje.
Het uitlijnen van de bevestigingssleuf en het bevestigingslipje
Stap 7
Druk de bescherming voorzichtig op zijn plaats.
De bescherming op zijn plaats drukken
Stap 8
Plaats de USB-dongle terug.
De USB-ontvanger terugplaatsen
Stap 9
Plaats achterpaneel terug.
Raadpleeg het HP ondersteuningsdocument Het achterpaneel verwijderen en terugplaatsen voor meer informatie over het terugplaatsen van het achterpaneel.
Het achterpaneel terugplaatsen