• Informatie

HP Officejet 150 Mobile All-in-One Printer serie (L511) - Kan niet afdrukken via een draadloze Bluetooth-verbinding

Probleem

U kunt niet afdrukken vanaf een Bluetooth-printer via een draadloze Bluetooth-verbinding naar uw HP product. Er zijn enkele oorzaken voor dit probleem, waaronder een zwak Bluetooth-signaal of interferentie, apparaten die niet zijn ingeschakeld of een USB-/PictBridge-poort die wordt gebruikt.
Belangrijk: Voer deze oplossingen uit in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.

Oplossing één: De printer en Bluetooth inschakelen

1. Druk op de aan/uit-knop om de HP printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Raak op het bedieningspaneel de pijl naar rechts () aan om het tweede navigatiescherm weer te geven.
  3. Raak het pictogram Bluetooth aan ().
  4. Raak Inschakelen aan. Na een korte vertraging geeft het bedieningspaneel 'Radio ingeschakeld' weer.
  5. Raak OK aan.
  6. Raak het pictogram Start () aan om terug te keren naar het hoofdscherm.
  7. Het Bluetooth-pictogram () wordt in de rechterbovenhoek van het bedieningspaneel weergegeven wanneer Bluetooth is ingeschakeld.
  8. Als Bluetooth nog niet is ingeschakeld op het apparaat waarvan u wilt afdrukken, doet u dit nu.
  9. Wacht tot de HP printer inactief is en geen geluid meer maakt voordat u een afdrukopdracht verstuurt.
  10. Probeer af te drukken vanaf het Bluetooth-apparaat.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.

Oplossing twee: Koppel andere Bluetooth- en USB-apparaten los en start de printer opnieuw op

1. Zorg dat de HP printer binnen bereik is van het Bluetooth-apparaat waarmee u de afdrukopdracht verstuurt. Met afdrukken via Bluetooth kunt u al vanaf 10 meter draadloos afdrukken.
  2. Verbreek tijdelijk de verbinding van andere Bluetooth-apparaten met uw computer wanneer u deze niet nodig hebt voor het oplossen van verbindingsproblemen.
  3. Koppel tijdelijk USB- of PictBridge-apparaten los van de USB-/Pictbridge-poort op de printer.
    opmerking:
    Wanneer meerdere USB-apparaten gelijktijdig zijn aangesloten op de computer, kan dit de Bluetooth-verbinding storen.
  4. Druk op de aan/uit-knop om de printer uit te schakelen.
  5. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen.
  6. Probeer af te drukken vanaf het Bluetooth-apparaat.
Als het document niet wordt afgedrukt, kan er een storing in de draadloze verbinding zijn. Als er op de computer een foutmelding met betrekking tot de verbinding verschijnt, annuleert u de afdrukopdracht en verstuurt u deze opnieuw vanaf de computer.