• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Scanjet Enterprise 7000n - Controleer de kabels

Controleer de kabels
Kabeltype
Actie
Netsnoer
Het netsnoer wordt aangesloten op de scanner en een stopcontact.
  • Controleer of het netsnoer op de juiste manier is aangesloten op de scanner en het stopcontact of een overspanningsbeveiliging.
  • Als het netsnoer is aangesloten op een overspanningsbeveiliging, controleert u of deze is aangesloten op het stopcontact en is ingeschakeld.
  • Druk op de Aan/uit-knop () om de scanner uit te zetten, en zet de computer daarna uit. Schakel na 30 seconden de scanner in en zet pas daarna de computer aan.
USB-kabel
De USB-kabel is aangesloten op de scanner en de computer.
  • Gebruik de kabel die bij de scanner wordt geleverd. Een USB-kabel van een ander type is mogelijk niet compatibel met de scanner.
  • Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op de scanner en de computer.
  • Als de USB-kabel is aangesloten op een USB-poort aan de voorkant van de computer, sluit deze dan aan op een USB-poort aan de achterzijde van de computer.
Ga voor meer informatie over het oplossen van USB-problemen naar www.hp.com/support, selecteer uw land/regio en gebruik de zoekfunctie om onderwerpen over het oplossen van USB-problemen te zoeken.