• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - HP Systeemherstel uitvoeren vanaf een USB-flashstation (Windows Vista)

Dit document hoort bij HP notebook-pc's die zijn geleverd met Windows Vista en beschikken over de optie om te herstellen vanaf het USB-flashstation.
In dit document wordt niet het volledige proces voor het herstellen van een notebook-pc naar de oorspronkelijke configuratie besproken. In dit document wordt alleen het gedeelte van het herstelproces besproken dat betrekking heeft op het gebruik van een USB-flashstation.