HP notebook-pc's - HP snelstartknoppen werken niet naar behoren

Dit document is van toepassing op HP notebook-pc's met Microsoft Windows 7 of Vista.
Op de notebook-pc kunnen snelstartknoppen langzaam reageren of niet naar behoren werken. U kunt veelvoorkomende problemen met de HP snelstartknoppen oplossen door het bijgewerkte BIOS en de bijgewerkte software voor de snelstartknoppen te downloaden van de website HP ondersteuning en drivers en te installeren.
De meest recente BIOS software downloaden en installeren
  opmerking:
Tijdens het installeren van een bijgewerkt BIOS en bijgewerkte drivers moet u altijd eerst het BIOS installeren en uw systeem opnieuw opstarten voordat u andere software of apparaatdrivers installeert.
  1. Open een browser en ga naar de pagina HP ondersteuning en drivers.
  2. Klik op uw besturingssysteem in de lijst.
  3. Blader in de lijst van beschikbare softpaqdownloads naar de sectie BIOS, klik op Downloaden voor de nieuwste versie voor de notebook en klik vervolgens op Opslaan.
  4. Voer de aanwijzingen op de pagina uit om de BIOS-update te installeren.
De nieuwste software voor snelstartknoppen downloaden en installeren
  1. Open een browser en ga naar de pagina HP ondersteuning en drivers.
  2. Klik op uw besturingssysteem in de lijst.
  3. Selecteer in de lijst met beschikbare softpaqdownloads de software voor HP snelstartknoppen.
  4. Volg de instructies op het scherm om de software te installeren.