• Informatie

HP OfficeJet 6600, 6700 printers - Inktcartridges vervangen

Dit document is van toepassing op HP Officejet 6600 en 6700 Premium e-All-in-One printers.
In dit document vindt u de stappen voor het vervangen van de inktcartridges.

Video over het vervangen van een inktcartridge

In de volgende video ziet u hoe u een inktcartridge vervangt.
opmerking:
In deze video ziet u de HP OfficeJet serie 6700 Premium e-All-in-One printers (H711), maar dezelfde stappen gelden ook voor uw printer.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, bekijkt u de video op YouTube.

De inktcartridges vervangen

Vervang lege of bijna lege inktcartridges.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Plaats uw vingers in de sleuf aan de linkerkant van de printer en trek de inktcartridgeklep naar voren om deze te openen.
    De wagen verplaatst zich naar de linkerkant van de printer.
    Afbeelding : Sleuf aan de linkerkant van de printer
    Afbeelding: De sleuf aan de linkerzijde van de printer
  3. Wacht totdat de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt voordat u verder gaat.
  4. Druk op de voorkant van de inktcartridge zodat deze wordt ontgrendeld en trek de inktcartridge uit de houder naar u toe.
    Afbeelding : De inktcartridge uit de sleuf verwijderen
    Afbeelding: Een cartridge verwijderen
  5. Verwijder de verpakking van de nieuwe inktcartridge.
  6. Houd de inktcartridge zo vast dat de contactpunten van de cartridge naar de printer toe zijn gericht.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridge in de houder en duw de cartridge voorzichtig naar voren totdat deze op zijn plaats vastklikt.
    opmerking:
    Zorg dat de gekleurde stip op het label van de inktcartridge overeenkomt met de gekleurde stip op de sleuf.
    Afbeelding : De cartridge in de houder met de kleurcodering plaatsen.
    Afbeelding: De cartridge in de houder met de kleurcodering schuiven
  8. Herhaal deze stappen indien nodig voor andere inktcartridges.
  9. Sluit de toegangsklep voor inktcartridges.