HP Scanjet Enterprise 8500 fn1 - Basiskenmerken van het product

In deze gebruikershandleiding leest u hoe u het apparaat gebruikt.
Apparaatfuncties
Kenmerken
Resolutie
600 pixels per inch (ppi)
Geheugen
  • 1792 MB RAM-geheugen (Random Access Memory).
    • 512 MB op formatter
    • 1024 MB op scanner
    • 256 op Jetdirect Inside (JDI)-networken
  • MEt (Memory Enhancement technology) voor automatische compressie van gegevens en efficiënter gebruik van het RAM-geheugen.
Gebruikersinterface
  • HP Easy Select-kleurenbedieningspaneel
  • Geïntegreerde webserver (EWS) voor apparaatconfiguratie en toegang tot ondersteuning
Papierverwerking
  • Documentinvoer: Voor maximaal 100 vel papier.
  • Dubbelzijdig scannen: de documentinvoer is voorzien van een automatische duplexeenheid voor het scannen van dubbelzijdige documenten.
  • Lege pagina's overslaan: lege pagina's overslaan bij scannen (werkt het beste bij witte of lichtgekleurde pagina's).
  • Standaarduitvoerlade: de uitvoerlade bevindt zich in het onderste gedeelte van het apparaat.
  • HP Precision Feed-technologie met meerfasig oppakproces, geavanceerde scheiding, intelligente oppaktechnologieën, verwerking van gemengde stapels en ultrasonische detectie van dubbele invoer.
Verbinding
  • Local area network (LAN)-connector (RJ-45) voor Jetdirect Inside (JDI)
  • Eén EIO-sleuf (Enhanced Input/Output)
  • USB 2.0-verbinding voor draagbaar opslagapparaat met FAT-formattering
    De beheerder moet deze USB-poort inschakelenv voordat hij kan worden gebruikt.
      opmerking:
    USB-connected externe harde schijven worden niet ondersteund.
  • Optionele HP Digital Sending Software (DSS)
  • Hardware-integratiepocket
Milieuvoorzieningen
  • Sluimertijdinstelling bespaart energie doordat de scanner naar 15 minuten zonder activiteit naar de sluimermodus gaat.
  • Veel onderdelen en materialen zijn recyclebaar
  • ENERGY STAR®-gekwalificeerd
Beveiligingsfuncties
  • Schijf beveiligd wissen
  • Opslag veilig wissen
  • Bestanden veilig wissen
  • Verificatie
    • Verificatie van toegangscode gebruiker
    • Windows (Kerberos en NTLM)
    • LDAP
  • Jetdirect Inside (JDI)
    • IPsec
    • Wachtwoordbeveiliging
    • SSL
    • TLS
    • SNMPv3
    • 802.1x-verificatie
    • IPP via TLS
  • Beveiligde communicatie tussen het apparaat en netwerkservers
  • IPsec-beveiliging (hardware)
  • HP High-Performance veilige vaste schijf
Scannen en verzenden
  • Modi voor tekstbestanden, grafische bestanden en combinaties van tekst en afbeeldingen
  • Geïntegreerde OCR
  • Taakonderbrekingsfunctie
  • Animaties op bedieningspaneel (bijvoorbeeld voor het verhelpen van storingen)
  • Scannen en verzenden naar e-mail, fax, netwerkmap en USB-apparaat
    • Adresboek voor e-mail en fax
    • Verzenden naar digitale fax (faxen via internet en LAN)
  • Contactpersonen ophalen uit een netwerkdirectory (LDAP)
  • Automatisch dubbelzijdig (duplex) scannen
Vooraanzicht
  let op:
Als u het apparaat wilt verplaatsen, dient u dit altijd uit de basis te tillen. Houd het apparaat hierbij niet aan het toetsenbord vast.
Afbeelding : Labels voorzijde scanner
1
Aan-uitknop
2
Toetsenbord
3
USB-poort voor draagbaar opslagapparaat met FAT-formattering
4
Bedekte hardware-integratiepocket
5
Bedieningspaneel
6
Papierstopper
7
Automatische documentinvoer (ADI)
8
ADI-uitvoerlade
9
ADI-invoerlade
10
Indicatorlampje document laden/zoeken
11
Papiergeleiders
Achteraanzicht
Afbeelding : Labels achterzijde scanner
1
Netvoedingsconnector
2
Achterpaneellade
3
EIO-kaartsleuf
4
Statuslampjes formatter (beide groen; linkerlampje brandt onder normale omstandigheden constant, rechterlampje knippert)
5
Ethernetpoort
6
USB-hostpoort (onder verwijderbaar label)
7
Sleuf voor kabelslot
Sluimermodus
De scanner schakelt na 15 minuten inactiviteit over naar de Sluimermodus. U schakelt de Sluimermodus uit door een van de volgende handelingen te verrichten:
  • op een willekeurige knop drukken;
  • het aanraakscherm aanraken;
  • de klep van de flatbedscanner openen;
  • een USB-apparaat aansluiten.
Automatisch afsluiten
Dit apparaat is voorzien van een veiligheidsfunctie die beschermt tegen oververhitting als gevolg van een geblokkeerde luchtopening of een ventilatorstoring.
  • In sommige omstandigheden geeft het aanraakscherm gedurende 12 minuten het bericht “pause” (pauzeren) weer voordat het apparaat wordt afgesloten.
  • Wanneer de ventilator niet meer werkt (en de schijf te heet wordt), wordt het apparaat automatisch afgesloten. Als dit gebeurt zal het apparaat een e-mail verzenden om de huidige gebruiker (indien de gebruiker is aangemeld) en de beheerder op de hoogte te stellen vande afsluiting.