• Informatie

HP Deskjet F2200 all-in-one serie - Printcartridges vervangen

Inleiding

In dit document vindt u stappen voor het vervangen van de printcartridges.

Inktcartridges vervangen

Voer deze stappen uit om de cartridges te vervangen.

Stap een: Vervang de oude inktcartridge

1. Zorg ervoor dat er ongebruikt, wit standaardpapier van kwarto- of A4-formaat in de invoerlade is geplaatst.
      let op:
    Als het apparaat is uitgeschakeld wanneer u de toegangsklep voor de inktcartridges omhoog tilt, kunt u de cartridges niet vervangen. Als u probeert vergrendelde inktcartridges te verwijderen, kunt u het apparaat beschadigen.
  2. Open de klep voor de inktcartridge.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    opmerking:
    Het printmechanisme verplaatst zich naar het midden van het apparaat. Als het printmechanisme zich niet naar het midden verplaatst, schakelt u het apparaat uit en weer in.
  3. Wacht tot het printmechanisme stilstaat en druk voorzichtig op een inktcartridge om deze te ontgrendelen.
    • Als u de drie-kleuren cartridge vervangt, verwijdert u de inktcartridge uit de houder aan de linkerkant.
    • Als u de zwarte of fotocartridge vervangt, verwijdert u de cartridge uit de houder aan de rechterkant.
      Afbeelding : De oude cartridge verwijderen
    1. Houder voor de drie-kleuren cartridge
    2. Houder voor de zwarte cartridge en fotocartridge
  4. Verwijder de inktcartridge uit de houder door deze naar u toe te trekken.
    opmerking:
    Als u de zwarte inktcartridge wilt verwijderen om de fotocartridge te installeren, bergt u de zwarte cartridge op in de inktcartridgebeschermer of in een luchtdichte kunststof verpakking.
  5. Haal de nieuwe inktcartridge uit de verpakking en verwijder de plastic tape voorzichtig. Zorg dat u daarbij alleen het zwarte plastic aanraakt. Verwijder de plastic tape voorzichtig door aan het roze lipje te trekken.
    Afbeelding : De tape van een cartridge verwijderen
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de spuitmondjes niet aan. Als u deze delen aanraakt kan dit leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektronische verbindingen.
    Afbeelding : Koperkleurige contactpunten
  6. Houd de inktcartridge vast met het HP logo naar boven gericht en plaats de nieuwe cartridge in de lege houder.
    • Als u een drie-kleuren inktcartridge installeert, schuift u deze in de linkerhouder.
    • Als u een zwarte, grijze of foto-inktcartridge installeert, schuift u deze in de rechterhouder.
    Afbeelding : De nieuwe inktcartridge plaatsen
  7. Duw de printcartridge stevig vast totdat hij vast klikt.
    Afbeelding : De cartridge stevig vastduwen
  8. Sluit de toegangsklep voor de cartridges.
    Afbeelding : De toegangsklep voor de cartridges sluiten

Stap twee: Lijn de nieuwe inktcartridges uit

Nadat het product een uitlijningspagina heeft afgedrukt, voer de volgende stappen uit om het uitlijningsproces te voltooien.
  1. Zorg dat er ongebruikt normaal wit papier van letter- of A4-formaat in de invoerlade is geplaatst.
  2. Open de klep van het product.
  3. Plaats de uitlijningspagina met de te bedrukte kant omlaag in de linkerbenedenhoek van de glasplaat met de bovenkant van de pagina aan de linkerkant.
    Afbeelding : Plaats de uitlijningspagina
    Plaats de uitlijningspagina op het scannerglas
  4. Druk op de scan-knop ().
    Het product lijnt de cartridges uit. U kunt de uitlijningspagina weggooien of bij het oud papier doen.