HP Photosmart 7510 e-All-in-One printerserie (C311) - Aan de slag met eFax

Inleiding
eFax® is een service die wordt aangeboden door j2 Global Communications, Inc. (niet door Hewlett-Packard), waarmee u faxen kunt verzenden en ontvangen via internet in plaats van via een telefoonlijn. eFax is gemakkelijk te gebruiken, maar werkt anders dan een standaardfaxapparaat.
Wanneer u het HP product vanaf het bedieningspaneel voor eFax registreert, is de service eFax gratis voor een combinatie van 20 inkomende of 20 uitgaande faxpagina's per maand. Ga naar www.efax.com voor andere faxabonnementen en -tarieven als u meer dan 20 faxberichten per maand wilt verzenden of ontvangen.
Aan de slag met eFax
Belangrijk: Als u met eFax faxen wilt verzenden of ontvangen, moet uw HP apparaat via een draadloos netwerk zijn verbonden met internet en moet u Webservices inschakelen. Als u een USB-kabel gebruikt om uw HP apparaat met uw computer te verbinden, moet u het apparaat ook draadloos verbinden met de computer om eFax te kunnen gebruiken.
Voer deze stappen uit om u aan te melden voor een eFax-account en aan de slag te gaan met de service.