• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP inktcartridges - de foutmelding 'Gebruik SETUP-cartridges'

Dit document is van toepassing op HP inkjet printers.
Gebruik SETUP-cartridges wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer of op de computer en de printer drukt niet af.
opmerking:
Als u een foutmelding van een inktcartridge ziet, anders dan Gebruik SETUP-cartridges, ga dan naar HP Customer Support, zoek naar uw printermodel en zoek vervolgens het document voor probleemoplossing dat overeenkomt met de fout die u ziet.
De stappen voor het oplossen van problemen verschillen per type inktcartridge. Identificeer het type inktcartridge en volg dan de stappen om het probleem op te lossen.
HP inktcartridges
HP inktcartridges
HP inktcartridges