• Informatie

HP Notebook-pc's - HP WiFi mobiele muis gebruiken en problemen oplossen

De HP WiFi mobiele muis is een draadloos aanwijsapparaat dat verbinding maakt met de WiFi-kaart van uw computer zonder dat u een aparte externe draadloze adapter of dongle in een USB-poort hoeft te plaatsen.

HP WiFi mobiele muis installeren en gebruiken

Voor de HP WiFi mobiele muis hebt u een productspecifieke installatie-dvd nodig. Als u een draadloze muis wilt installeren, plaatst u de dvd in het optische station van uw computer en volgt u de instructies op het scherm.
De benodigde drivers en software worden geïnstalleerd op de harde schijf. De wizard Afstemmen zou automatisch moeten opstarten. Desgevraagd trekt of verwijdert u het batterijtabje van de muis en selecteert u OK om de wizard Afstemmen te starten. Nadat u het batterijtabje hebt verwijderd of de wizard hebt gestart, hebt u 10 minuten om het afstemmen te voltooien. U kunt de wizard ook later starten zoals hieronder wordt beschreven.

HP WiFi mobiele muis configureren

In het Configuratiescherm selecteert u de specifieke muis in de vervolgkeuzelijst. Vervolgens klikt u op Wizard Afstemmen om de muis en de computer af te stemmen.
Afbeelding : HP Mouse Control Center
HP Mouse Control Center met wizard Afstemmen geselecteerd
Klik op de tabs boven in het deelvenster om de knoppen, het muiswiel en de muisinstellingen te configureren. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan, of klik op OK om de wijzigingen op te slaan en het programma af te sluiten, of klik op Annuleren om het programma af te sluiten zonder de wijzigingen op te slaan.

Problemen met de HP WiFi mobiele muis oplossen

De meeste problemen beperken zich tot de driver of het afstemmen van de muis met de computer.