HP pc's - Bestanden herstellen waarvan een back-up werd gemaakt met HP Recovery Manager (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP pc's met Windows 7.
Als u HP Recovery Manager hebt gebruikt voor het maken van een back-up van bestanden, kunt u hetzelfde programma gebruiken om die bestanden te herstellen. Wees u ervan bewust dat het tussen 20 en 40 minuten kan duren voordat het herstelproces wordt gestart. Sluit het programma voor het terugzetten van bestanden van Recovery Manager niet nadat het herstelproces is gestart.
Tijdens de back-upbewerking van HP Recovery Manager is een map gemaakt op het door u opgegeven USB-opslagapparaat, cd, dvd of vaste schijf. Onthoud de naam van deze map. Bijvoorbeeld: Back-upbestanden 2011-10-14 112002. Onder de bestanden in deze map bevindt zich een uitvoerbaar bestand genaamd RecoveryMgr.exe.
  opmerking:
Als u het Back-upcentrum van Microsoft hebt gebruikt om een back-up van uw bestanden te maken, moet u het Back-upcentrum van Microsoft gebruiken om uw bestanden terug te zetten. U kunt HP Recovery Manager of HP Backup and Recovery Manager niet gebruiken voor het terugzetten van bestanden waarvan een back-up was gemaakt met het Back-upcentrum van Microsoft.
Back-upbestanden terugzetten met behulp van HP Recovery Manager in Windows 7
Voer deze stappen uit om back-upbestanden terug te zetten die u hebt gemaakt met behulp van HP Recovery Manager:
  1. Open de locatie waarop u de back-upbestanden hebt opgeslagen, zoals uw USB-opslagapparaat, en kopieer de map naar een handige locatie op uw computer, zoals het bureaublad.
  2. Zoek en open de back-upmap op uw computer en dubbelklik op het uitvoerbare bestand (.exe) dat is gemaakt tijdens het back-upproces.
      opmerking:
    Er kunnen meerdere bestanden met dezelfde naam zijn, maar slechts één ervan zal een uitvoerbaar bestand zijn (.exe).
    Afbeelding : Voorbeeldlijst met bestanden die zijn gemaakt tijdens het back-upproces
    Het RecoveryMgr.exe-bestand is te vinden in de back-upmap die op een USB-flashstation is gemaakt.
  3. Klik op Volgende wanneer het programma voor het terugzetten van bestanden van de Recovery Manager wordt geopend.
  4. Selecteer de soorten bestanden die u wilt terugzetten en klik vervolgens op Volgende.
  5. Er wordt een bericht weergegeven met daarin de locatie waarop de bestanden zullen worden teruggezet: C:\System Recovery Files. Er wordt ook een snelkoppeling naar deze bestandslocatie op uw Windows-bureaublad gemaakt.
  6. Laat het programma de back-upbestanden terugzetten.
      opmerking:
    De voortgangsbalk kan 10 tot 30 minuten op '0% voltooid' blijven staan en het gehele herstelproces kan meerdere uren in beslag nemen.
  7. Nadat HP Recovery Manager de bestanden heeft teruggezet, dubbelklikt u op de snelkoppeling naar de systeemherstelbestanden op uw bureaublad om de herstelde bestanden te bekijken.