• Informatie

HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- en M603-printer - Geheugen installeren

U kunt meer geheugen aan het apparaat toevoegen als u dikwijls complexe illustraties of PostScript-documenten (PS) afdrukt, of veel gedownloade lettertypen gebruikt. Wanneer de printer over meer geheugen beschikt, hebt u tevens meer mogelijkheden bij de ondersteuning van functies met betrekking tot taakopslag, zoals het maken van snelkopieën.
opmerking:
De SIMM’s (Single In-line Memory Modules) die op eerdere HP LaserJet-apparaten werden gebruikt, zijn niet compatibel met dit apparaat.

Apparaatgeheugen installeren

Dit apparaat heeft één DIMM-sleuf.
  let op:
Elektronische onderdelen kunnen worden beschadigd door statische elektriciteit. Draag bij het hanteren van DIMM’s een antistatische polsband of raak regelmatig het oppervlak van de antistatische verpakking van de DIMM aan en raak vervolgens onbewerkt metaal op het apparaat aan.
  1. Als u dit niet al had gedaan, moet u een configuratiepagina afdrukken om te bepalen hoeveel geheugen in het apparaat is geïnstalleerd voordat u meer geheugen toevoegt.
    1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de knop Beginscherm .
    2. Open de volgende menu's:
      • Beheer
      • Rapporten
      • Configuratie-/statuspagina's
      • Configuratiepagina
  2. Schakel het product uit nadat de configuratiepagina is afgdedrukt.
    Afbeelding : Aan-uitknop
  3. Haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en maak interfacekabel los.
    Afbeelding : Locatie van de interfacekabels
  4. Verwijder het rechterzijpaneel door het naar de achterzijde van het apparaat te schuiven tot het ontgrendeld is.
    Afbeelding : Rechterzijpaneel
  5. Open de toegangsklep door aan het metalen lipje te trekken.
    Afbeelding : Toegangsklep van de formatter-behuizing
  6. Haal de DIMM uit de antistatische verpakking.
      let op:
    U kunt de kans op beschadigingen door statische elektriciteit verminderen, door altijd een antistatische polsband te dragen, waarmee de statische elektriciteit wordt ontladen of door het oppervlak van de antistatische verpakking aan te raken voordat u de DIMM's aanraakt.
    Afbeelding : Antistatische verpakking voor de nieuwe DIMM
  7. Houd de DIMM bij de randen vast en plaats de inkepingen van de DIMM op één lijn met de DIMM-sleuf. (Controleer of de vergrendelingen aan weerszijden van de DIMM-sleuf open zijn.)
    Afbeelding : DIMM-uitlijning
  8. Duw de DIMM recht vooruit in de sleuf en druk de DIMM stevig aan. Controleer of de vergrendelingen aan weerszijden van de DIMM vastklikken.
    Afbeelding : DIMM-installatie
  9. Sluit de toegangsklep en druk deze stevig aan totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : Toegangsklep van de formatter-behuizing
  10. Plaats het rechterzijpaneel terug. Lijn de lipjes op het paneel uit met de sleuven in het apparaat en druk het paneel naar de voorzijde van het apparaat totdat het vastklikt.
    Afbeelding : Rechterzijpaneel
  11. Sluit de interfacekabel en het netsnoer weer aan.
    Afbeelding : Interfacekabels
  12. Schakel het product in.
    Afbeelding : Aan-uitknop