• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- en M603-printer - Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers voor Windows

Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers voor Windows
De volgende Windows-besturingssystemen worden door het apparaat ondersteund:
  • Windows XP (32-bits en 64-bits)
  • Windows Server 2008 (32-bits en 64-bits)
  • Windows Vista (32-bits en 64-bits)
  • Windows 7 (32-bits en 64-bits)
Het installatieprogramma op de software-cd die bij het product werd geleverd, biedt ondersteuning voor de volgende versies van Windows:
  • Windows XP Service Pack 2 of hoger (32-bit)
  • Windows Server 2008 (32-bits en 64-bits)
  • Windows Server 2008 (64-bits)
  • Windows Vista (32-bits en 64-bits)
  • Windows 7, inclusief Starter Edition (32-bit en 64-bit)
  opmerking:
U kunt de productsoftware ook installeren op 64-bit Windows XP en 64-bit Windows Server 2003 met de Windows-functie Printer toevoegen.
De volgende Windows-printerdrivers worden door het apparaat ondersteund:
  • HP PCL 6 (dit is de standaardprinterdriver)
  • Postscript-emulatie HP Universal Print Driver (HP UPD PS)
  • HP PCL 5 Universal Print Driver (HP UPD PCL 5)
  • HP PCL 6 Universal Print Driver (HP UPD PCL 6)
De printerdrivers hebben een online Help met aanwijzingen voor veelvoorkomende afdruktaken en een beschrijving van de knoppen, selectievakjes en vervolgkeuzelijsten van de printerdriver.
  opmerking:
Zie www.hp.com/go/upd voor meer informatie over de UPD.