• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart 6510 e-All-in-One printerserie - De All-in-One installeren (hardware)

Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • De inhoud van de doos controleren
  • Het apparaat uit de verpakking halen
  • Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  • Selecteer de taal en de locatie
  • De cartridges plaatsen
  • Papier plaatsen
  • De cartridges uitlijnen

De All-in-One installeren

Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
  let op:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel nodig hebt om het apparaat op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.

Stap één: De inhoud van de doos controleren

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap twee: Haal de All-in-One uit de verpakking

1. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van het product.
    Afbeelding : Verwijder al het verpakkingsmateriaal
    Afbeelding: Verwijder al het verpakkingsmateriaal
  2. Open de cartridgeklep en verwijder de tape aan de binnenzijde van het product.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen en de tape aan de binnenzijde van het product verwijderen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen en de tape aan de binnenzijde van het product verwijderen
  3. Sluit de cartridgeklep.
  4. Trek de papierlade naar buiten en verwijder de tape van de lade.
    Afbeelding : Tape van de papierlade verwijderen
    Afbeelding: Tape van de papierlade verwijderen
  5. Duw de invoerlade weer terug in het product.

Stap drie: Sluit het netsnoer aan en schakel de All-in-One in

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het product en vervolgens op het stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan-uitknop () om het apparaat in te schakelen.
    Afbeelding : Op de aan/uit-knop drukken
    Afbeelding: Op de aan/uit-knop drukken

Stap vier: Selecteer uw taal en land/regio

Wanneer u het product inschakelt, wordt u gevraagd uw taal en regio te selecteren. Voer de volgende stappen uit om de standaardtaal en het land of de regio voor uw product in te stellen.
  1. Raak de gewenste taal aan en raak dan Ja aan om de taalkeuze te bevestigen. Het menu Regio instellen verschijnt.
  2. Raak de gewenste regio aan en raak dan Ja aan om de instelling voor land/regio te accepteren.

Stap vijf: Plaats fotopapier

opmerking:
Als u geen fotopapier hebt of als u later fotopapier wilt plaatsen, gaat u naar de volgende stap in dit document.
  1. Trek de fotolade open en schuif vervolgens de papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand schuiven
  2. Plaats een stapel fotopapier in de lade, met de korte zijde naar het product toe en de afdrukzijde omlaag. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Afbeelding : Fotopapier in de lade plaatsen
    Afbeelding: Fotopapier in de lade plaatsen
  3. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven totdat ze tegen de rand van het papier komen
    Afbeelding: De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven totdat ze tegen de rand van het papier komen
  4. Sluit de fotolade en duw de papierlade in het product.
    Afbeelding : De fotolade sluiten en papierlade in het product duwen
    Afbeelding: De fotolade sluiten en papierlade in het product duwen

Stap zes: Gewoon papier plaatsen

1. Als de fotolade nog is geopend, sluit u deze en trekt u de papierlade naar u toe tot deze is geopend.
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand schuiven
  3. Plaats een pak gewoon papier in de lade, met de korte zijde naar het product toe en de afdrukzijde omlaag (indien het papier een afdrukzijde heeft). Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Afbeelding : Papier in de lade plaatsen
  4. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven totdat ze tegen de rand van het papier komen
    Afbeelding: De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven totdat ze tegen de rand van het papier komen
  5. Sluit de lade, trek het verlengstuk van de lade naar u toe en schuif de papiervanger helemaal uit.
    Afbeelding : De lade sluiten en het verlengstuk en de papiervanger uitschuiven
    Afbeelding: De lade sluiten en het verlengstuk en de papiervanger uitschuiven

Stap zeven: De cartridges installeren

1. Open de cartridgeklep. De wagen met cartridges verplaatst zich naar het toegangsgebied.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  2. Verwijder de beschermkap van de wagen met cartridges.
    Afbeelding : De beschermkap van de wagen verwijderen
    Afbeelding: De beschermkap van de wagen verwijderen
  3. Trek aan het oranje lipje om de plastic verpakking van de nieuwe cartridge te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder de plastic verpakking van een cartridge
    Afbeelding: Verwijder de plastic verpakking van een cartridge
  4. Verwijder het oranje kapje van de cartridge. Draai het oranje kapje tegen de klok in totdat het losbreekt.
    Afbeelding : Het oranje kapje van de cartridge verwijderen
    Afbeelding: Het oranje kapje van de cartridge verwijderen
  5. Duw de cartridge met het spuitmondje en de contactpunten omlaag gericht in de bijbehorende houder. Druk op de cartridge totdat deze vastklikt. Zorg dat het gekleurde pictogram op het cartridgelabel overeenkomt met het gekleurde pictogram op de houder.
    Afbeelding : De cartridge plaatsen
    Afbeelding: De cartridge plaatsen
  6. Herhaal deze stappen om de andere cartridges te plaatsen.
  7. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten

Stap acht: De cartridges uitlijnen

opmerking:
Nadat u de cartridges hebt geplaatst en u de cartridgeklep hebt gesloten, vraagt het product u automatisch een uitlijningspagina af te drukken.
  1. Raak op het bedieningspaneel van het apparaat OK aan. De uitlijningspagina wordt afgedrukt.
    Volg deze stappen als het apparaat niet automatisch een uitlijningspagina afdrukt:
    1. Raak in het beginscherm het pictogram Instellingen () aan en raak vervolgens Extra aan.
    2. Raak de pijl omlaag aan () en raak dan Printer uitlijnen aan. De uitlijningspagina wordt afgedrukt.