HP Photosmart 7510 Series - Enveloppen afdrukken (Windows)

Met uw HP Photosmart kunt u afdrukken op één envelop, op een groep enveloppen of op etiketvellen die speciaal voor inkjetprinters zijn bedoeld.
Een reeks adressen op etiketten of enveloppen afdrukken
  1. Druk eerst een testpagina op standaardpapier af.
  2. Plaats de afgedrukte testpagina op het etiketvel en houd vervolgens beide pagina's tegen het licht. Controleer of elk tekstblok op de juiste wijze op het etiket is geplaatst. Pas het document desgewenst aan.
  3. Plaats de etiketvellen of enveloppen in de papierlade.
      let op:
    Gebruik geen enveloppen met sluiting of vensters. Ze kunnen in de rollers vastlopen waardoor een papierstoring kan ontstaan.
  4. Schuif de papierbreedtegeleider zo ver mogelijk tegen de stapel etiketten of enveloppen.
  5. Selecteer de juiste opties op het tabblad Papiersoort/kwaliteit.
    • Selecteer Gewoon papier in de vervolgkeuzelijst Media.
    • Selecteer het geschikte envelopformaat uit de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  6. Klik op OK en klik vervolgens op Afdrukken of OK in het dialoogvenster Afdrukken.
Een reeks adressen op etiketten of enveloppen afdrukken