HP Photosmart 7510 Series - Beschrijving van de externe apparaatonderdelen

HP Photosmart 7510 Series - Beschrijving van de externe apparaatonderdelen
    Afbeelding : Afbeelding - Vooraanzicht van de HP Photosmart 7510 Series
  1. 1 Klep
  2. 2 Binnenkant van klep
  3. 3 Glasplaat
  4. 4 Grafisch kleurenscherm (ook wel het display/scherm genoemd)
  5. 5 Fotolade
  6. 6 Papierbreedtegeleider voor de fotolade
  7. 7 Verlengstuk van de uitvoerlade (ook wel ladeverlengstuk genoemd)
  8. 8 Papierbreedtegeleider voor de hoofdlade
  9. 9 Hoofdinvoerlade (ook wel invoerlade genoemd)
  10. 10 Uitvoerlade
  11. 11 Cartridgeklepje
  12. 12 knop Aan
  13. 13 LED draadloos (de blauwe led draadloos is UIT wanneer de draadloze verbinding UIT is. Het lampje knippert wanneer de draadloze verbinding AAN staat, maar er geen netwerkverbinding is. Het lampje brandt continu wanneer de draadloze verbinding AAN staat en u verbonden bent met een netwerk.)
  14. 14 Geheugenkaart sleuven
  15. 15 Geheugenkaart sleuven LED
  16. 16 Automatische documentinvoer
  17. 17 Automatische documentinvoer
Vooraanzicht van de HP Photosmart 7510 Series
    Afbeelding : Afbeelding - Boven- en achterzijde van de HP Photosmart 7510 Series
  1. 18 Cartridgetoegangsgebied
  2. 19 Printkopeenheid
  3. 20 Plaats van modelnummer
  4. 21 USB-poort aan de achterkant
  5. 22 Stroomaansluiting (Gebruik alleen de netadapter die door HP is geleverd.)
  6. 23 Duplexmodule