• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY 100 e-all-in-one serie printers - Het scherm van het bedieningspaneel sluit niet af in de slaapmodus

Probleem
Als een afdrukopdracht naar het product wordt gestuurd terwijl het product in de slaapmodus is, sluit het bedieningspaneel niet automatisch af of het keert terug naar zijn voorgaande positie.
Oplossing: De firmware bijwerken
Voer de volgende stappen uit om de firmware van het product bij te werken.
Belangrijk: Het HP product moet verbonden zijn met een bekabeld (ethernet) of draadloos netwerk met een actieve internetverbinding om updates te ontvangen. Het product hoeft echter niet verbonden te zijn met een computer.
  1. Raak op het bedieningspaneel van het product het pictogram Web Services () en vervolgens Instellingen aan.
  2. Raak Web aan.
  3. Raak Productupdates aan.
  4. Raak Controleren op productupdates aan om het product handmatig bij te werken.
      opmerking:
    Om automatisch bijwerken in te stellen, raak Instellingen productupdates en vervolgens Automatisch aan. Als u niet kiest voor automatisch bijwerken, controleer dan elke week of er nieuwe updates zijn om te zorgen dat u optimaal profiteert van uw HP product.
  5. Als u het product nog niet eerder hebt bijgewerkt, moet u mogelijk een extra update downloaden. Herhaal de voorgaande stappen om te controleren of er nieuwe updates zijn.
  6. Als de melding 'Uw printer beschikt over de meest recente updates' op het bedieningspaneel verschijnt, raak dan OK aan.