• Informatie

HP printers - De melding 'Verouderde cartridge' wordt weergegeven

Dit document is van toepassing op HP inkjetprinters.
Nadat u een inktcartridge hebt geïnstalleerd, verschijnt een van de volgende foutberichten op het bedieningspaneel van de printer of op uw computer:
  • Cartridge(s) voor een printer van een oudere generatie
  • Inktcartridge is incompatibel en verouderd
  • Verouderde cartridge
  • Cartridge van een oudere generatie
  • Cartridge van een oudere generatie geïnstalleerd
De inktcartridge die u probeert te gebruiken is een verouderde inktcartridge die voor de release van uw printer is geproduceerd.
Om dit probleem op te lossen en door te kunnen gaan met afdrukken, moet u de inktcartridge vervangen.
Voor meer informatie over de inktgarantie van HP, raadpleeg Beperkte garantie voor inktcartridges en printkoppen.
opmerking:
HP kan de garantie niet uitbreiden naar gevulde of gereviseerde cartridges, of inktcartridges van een andere fabrikant. De HP garantie geldt totdat de originele HP inkt op is of tot de datum 'Einde garantieperiode', afhankelijk van wat het eerst aan de orde is.