• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Problemen bij installeren van Windows 7

Dit document heeft betrekking op HP notebook-pc's die worden opgewaardeerd van Windows Vista of Windows XP naar Windows 7.
HP bood Windows 7-upgrades aan voor in aanmerking komende HP en Compaq-notebookcomputers tussen 26 juni 2009 en 31 januari 2010. Dit programma verliep op 1 maart 2010. De HP Windows 7 Upgrade-schijf is niet langer beschikbaar.
Bij het upgraden naar een retailversie van Windows 7 op een HP notebook-pc die onder garantie valt, vervalt het softwaregedeelte van de garantie. Het softwaregedeelte van de garantie is alleen van betrekking op de originele software en het originele besturingssysteem dat met de notebook is geleverd. De garantie is niet van toepassing op de softwaremodificaties die na de aanschaf worden uitgevoerd. De hardwaregarantie is geldig voor de opgegeven garantieperiode. Als u een hardwareprobleem hebt, kunt u worden gevraagd opnieuw het oorspronkelijke besturingssysteem te installeren om de dekking van de hardware te controleren.
Belangrijk!
Voordat u Windows 7 installeert, controleert u eerst of uw HP notebook-pc het Windows 7-besturingssysteem ondersteunt. Bekijk ook de bekende problemen en onderwerpen over het oplossen van problemen hieronder voor informatie over potentiële problemen die tijdens het installatieproces kunnen optreden.