• Feedback

HP Toner Cartridge Authentication - Informatie en Help bij HP Toner Cartridge Authentication

Systeemvereisten

Compatibele besturingssystemen
Windows XP (32-bits) Service Pack 3
  • Home
  • Professional
  • Media Center
Windows Vista (32- en 64-bits) Service Pack 1 en 2
  • Home Basic
  • Home Premium
  • Business
  • Enterprise
  • Ultimate
Windows 7 (32- en 64-bits) Service Pack 1
  • Home Basic
  • Home Premium
  • Professional
  • Ultimate
  • Professional Ultimate
  • Enterprise
Systeemvereisten (minimum)
  • 800 MHz processor
  • 128 MB systeemgeheugen
  • 80 MB vrije opslagruimte op de vaste schijf van het systeem
  • Beeldscherm van 1024 x 768
  • Cd-rom-station (alleen voor installatie vanaf cd)
  • Beheerdersrechten op computer
Ondersteunde browsers
Windows Internet Explorer (IE) 6 of hoger
Ondersteunde printerverbinding
HP Toner Cartridge Authentication Software ondersteunt apparaten die via USB of via een netwerk zijn aangesloten
Ondersteunde printers/cartridges
Klik hier om de lijst weer te geven met printers die de HP Toner Cartridge Authentication Software ondersteunen op h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02639296.
Ondersteunde talen
Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Turks

Printer- en cartridgecompatibiliteit

Klik hier voor een lijst met printers/cartridges die momenteel de HP Toner Cartridge Authentication Software ondersteunen op www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02639296.

Deelnemende landen/regio's

Klik hier voor een lijst met deelnemende landen/regio's op www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02641395.

Vragen en antwoorden downloaden

Wat is HP Toner Cartridge Authentication?

HP Toner Cartridge Authentication is gratis software van HP die controleert of de geïnstalleerde cartridge(s) originele HP LaserJet tonercartridges zijn. Klanten hebben een beter overzicht van de status van hun cartridges (nieuw, gebruikt, niet origineel) zodat ze niet zo gemakkelijk het slachtoffer worden van fraude of namaak.

Wat is het voordeel van verificatie voor de klant?

Bevestiging dat u met originele HP cartridges werkt
  • Klanten die onbewust nagemaakte cartridges hebben gekocht, kunnen naar aanleiding van de verificatie-informatie de cartridges terugbrengen naar de winkel en terugbetaling of een vervanging vragen. Namaakcartridges zijn revisieproducten of klonen die worden verkocht als nieuwe, originele HP LaserJet tonercartridges tegen de prijs van een nieuwe cartridge.
  • Klanten die nieuwe, originele HP LaserJet tonercartridges kopen, komen mogelijk in aanmerking voor een kleine uiting van HP’s waardering (in landen/regio's die HP Rewards geven).

Hoe groot is het probleem van namaakcartridges?

De mate waarin namaakproducten voorkomen, verschilt per markt.

Op welke printers werkt HP Toner Cartridge Authentication?

• HP Toner Cartridge Authentication software is compatibel met een groot aantal bestaande HP LaserJet printers (printers die al vanaf 2004 worden verkocht). Klik hier voor een lijst met compatibele printers op h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02639296.
  • Na verloop van tijd zal dit programma beschikbaar zijn voor meer HP LaserJet printermodellen.
  • Wanneer HP Toner Cartridge Authentication Software op een pc is geïnstalleerd, ontvangt de klant een bericht wanneer aanvullende printers in aanmerking komen.

Welke tonercartridges ondersteunen verificatie?

De software werkt met cartridges die compatibel zijn met de ondersteunde printers. Daarnaast moeten de cartridges beschikken over de nieuwste technologie die voor verificatie nodig zijn. De HP software en de nieuwe HP cartridgetechnologie zijn ontwikkeld in 2010. U ontvangt een melding in de software als uw cartridges niet kunnen worden geverifieerd.

Hoeveel schijfruimte heb ik nodig om HP Toner Cartridge Authentication Software te laden?

De software is ongeveer 60 MB groot, en als onderdeel van het downloadproces wordt gecontroleerd of 80 MB schijfruimte beschikbaar is voordat het downloaden begint.

Is verificatie mogelijk als er geen internetverbinding is?

• Er moet een internetverbinding zijn om HP Toner Cartridge Authentication Software te downloaden en om het verificatieproces uit te voeren.
  • U kunt de software mogelijk ook zonder internetverbinding vanaf een cd laden (indien beschikbaar), maar het uitvoeren van verificatie zonder verbinding is niet mogelijk.
  • Bovendien kan verificatie alleen worden uitgevoerd voor printers die zijn ingeschakeld en de status Gereed hebben.

Kan de klant verificatie uitschakelen?

Ja, de software-instellingen bevatten drie instellingen die de klanten kunnen opgeven:
  • Run automatically (default) (Automatisch uitvoeren, standaardinstelling)
  • Prompt me when I install a new cartridge (Vragen wanneer ik een nieuwe cartridge installeer)
    of
  • Manually trigger authentication (Verificatie handmatig starten). Klanten kunnen dit programma ook verwijderen. Zie www.hp.com/go/learnaboutsupplies voor meer informatie.

Wat gebeurt er als de cartridge wordt verwijderd en opnieuw geplaatst?

De cartridge wordt alleen de eerste keer als nieuw herkend. Als de cartridge daarna wordt verwijderd en opnieuw geplaatst, verschijnt de melding dat de cartridge is 'gebruikt'.

Kan de software detecteren of de cartridge is gereviseerd of nagemaakt?

De software detecteert in feite alleen of de cartridge wel of geen HP cartridge is. Een gereviseerde cartridge wordt doorgaans aangeduid als 'Niet origineel', samen met andere typen niet-HP tonercartridges, zoals klonen of 'compatibel'. Namaak is een niet-HP cartridge die in het aankoopproces ten onrechte is aangeduid als een originele HP LaserJet tonercartridge. De software meldt de volgende cartridgestatussen:
  • Originele HP: Het artikel is door HP geproduceerd voor dit product.
  • Niet origineel: Het artikel is mogelijk opnieuw gevuld, gereviseerd of nagemaakt. Als u van mening bent dat u een origineel onderdeel van HP hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
  • Incompatibel: Het artikel is bedoeld voor een ander HP product. Voor het beste resultaat gebruikt u verbruiksartikelen die voor dit product zijn gemaakt. Als u een incompatibel artikel gebruikt, werkt dit mogelijk niet correct in uw product of krijgt u geen melding wanneer de inkt bijna op is.
  • Gebruikt: Het artikel is eerder gebruikt. Als u van mening bent dat u een nieuw origineel HP artikel hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
  • Niet geverifieerd: HP Toner Cartridge Authentication heeft nog niet geverifieerd of dit artikel een origineel HP artikel is.
  • Verificatie niet mogelijk: Als een pictogram met een 'i' naast dit bericht wordt weergegeven, is er momenteel geen communicatie mogelijk tussen uw HP product en de HP server. Zorg dat het product is ingeschakeld en verbonden is met internet. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het later opnieuw.

Wordt een nagevulde tonercartridge aangeduid als 'Gebruikt' of als 'Niet origineel'?

Een nagevulde cartridge wordt aangeduid als 'Gebruikt', tenzij het bedrijf dat de cartridge navult, het e-label verandert. In dat geval wordt de cartridge aangeduid als 'Niet origineel'.

Kan de software in een Enterprise-omgeving worden gebruikt?

Ja, maar deze software is niet bedoeld voor een beheerde Enterprise-omgeving.

Kan IT de oplossing uitschakelen voor Enterprise-omgevingen?

Ja. Het programma is zo ontworpen dat de IT-beheerder of -inkoper (één gebruiker) meldingen en berichten ontvangt. Deze toepassing is bedoeld om alleen te worden geïnstalleerd op de pc van de persoon die de printer of printervloot beheert. De systeembeheerder kan de oplossing in- of uitschakelen.

Kan een werknemer in een beheerd netwerk binnen een Enterprise-onderneming de software downloaden en uitvoeren?

Gebruikers die geen bevoegdheden van een systeembeheerder hebben, kunnen deze software niet installeren of gebruiken. Deze toepassing is bedoeld om alleen te worden geïnstalleerd op de pc van de persoon die de printer of printervloot beheert en die de bevoegdheden van een systeembeheerder heeft.

Kan verificatie worden uitgevoerd in een Enterprise-omgeving met een bedrijfsfirewall?

Ja, in het installatieproces van de software kan de systeembeheerder die de software laadt, een gateway door de bedrijfsfirewall tot stand brengen om de software uit te voeren aangezien de software verbinding met internet nodig heeft om te worden uitgevoerd.

Maakt het voor verificatie uit waar klanten hun cartridges kopen?

Nee, de oplossing werkt ongeacht waar de klant de vervangende cartridges heeft gekocht.

Verzamelt HP informatie over de klant?

Wanneer u de HP Toner Cartridge Authentication software gebruikt, worden printermodel, cartridgemodel en serienummer naar HP verzonden om te controleren of een originele HP cartridge is geïnstalleerd. Deze informatie wordt niet bewaard nadat de verificatie is voltooid.

Moet ik mijn besturingssysteem bijwerken om HP Toner Cartridge Authentication Software te downloaden?

• HP Toner Cartridge Authentication wordt ondersteund in Windows XP Service Pack 2 en 3, Windows Vista en Windows 7.
  • Er zijn twee externe Microsoft packs nodig (.NET framework en MSXML6) om de HP Toner Cartridge Authentication software te kunnen uitvoeren. Tijdens het downloadproces wordt op deze toepassingen gecontroleerd en wordt u gevraagd het besturingssysteem dienovereenkomstig bij te werken. De meeste besturingssystemen hebben deze twee MS-toepassingen al geïnstalleerd.

Moet ik de software (firmware) in mijn printers (firmware) bijwerken om verificatie met HP Toner Cartridge Authentication Software mogelijk te maken?

Sommige klanten moeten hun firmware bijwerken. Circa 20% moet bijwerken (de software activeert het bijwerken van de firmware als dat nodig is tijdens het software-installatieproces)

Wat moet ik doen als ik hulp nodig heb voor meer informatie over de technische aspecten en installatie van dit programma?

• Aanvullende ondersteuning wordt verstrekt via een ondersteuningskoppeling via e-mail (een gratis service die de beste optie is voor printers waarvoor geen garantie meer geldt)

Informatie en Help bij de software

Installatie van nieuw product

Wanneer u voor een nieuw HP product de productsoftware installeert vanaf de CD of de CD die u online hebt gedownload, wordt de software HP Toner Cartridge Authentication automatisch geïnstalleerd met de productsoftware en wordt u gevraagd de methode te selecteren om de verbruiksartikelen te verifiëren.
  • Automatisch verifiëren: HP Toner Cartridge Authentication verifieert cartridges automatisch wanneer u ze plaatst. (standaardinstelling)
  • Vragen om verificatie: HP Toner Cartridge Authentication vraagt of u cartridges wilt verifiëren wanneer u ze plaatst.
  • Handmatig verifiëren: HP Toner Cartridge Authentication software verifieert cartridges wanneer u de software opent, op de tab Verificatie klikt en daarna op Verzendenklikt.
Het wordt aanbevolen uw gebruikte HP printercartridges te recyclen. Ga naar www.hp.com/recycle voor instructies.
Klik hier voor een lijst met printers/cartridges die momenteel de HP Toner Cartridge Authentication Software ondersteunen op www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02639296.
Klik hier voor een lijst met deelnemende landen/regio's op www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02641395.
Informatie over gegevensbeveiliging en privacy is beschikbaar op www.hp.com/go/privacy.

Verificatie en instellingen

Tabblad Instellingen
Klik op de knop Updates om een update van de software HP Toner Cartridge Authentication uit te voeren en de nieuwste ondersteunde HP producten toe te voegen.
  • Automatisch verifiëren: De HP Toner Cartridge Authentication verifieert cartridges automatisch wanneer u ze plaatst. (standaardinstelling)
  • Vragen om verificatie: De HP Toner Cartridge Authentication vraagt of u cartridges wilt verifiëren wanneer u ze plaatst.
  • Handmatig verifiëren: De HP Toner Cartridge Authentication software verifieert cartridges wanneer u de software opent, op het tabblad Verificatie klikt en op Verzendenklikt.
  • Nu registreren: Uw HP product ondersteunt de software HP Toner Cartridge Authentication. Selecteer deze optie als u uw product wilt registreren en wilt verifiëren of de verbruiksartikelen originele HP artikelen zijn.
  • Update en registreren: Uw HP product ondersteunt de software HP Toner Cartridge Authentication, maar het product vereist eerst een update. Selecteer deze optie als u een update van het product wilt uitvoeren en daarna wilt verifiëren of de verbruiksartikelen originele HP artikelen zijn. Het product wordt automatisch geregistreerd nadat de update is voltooid.
Tabblad Verificatie
Klik op de knop Verzenden om de verificatie van de genoemde benodigdheden te starten. Open het tabblad Resultaten om de resultaten weer te geven. Klik op het printerpictogram op het tabblad Resultaten als u een pagina met de resultaten wilt weergeven en afdrukken.

Status van printercartridges en afbeeldingsdrum

De volgende statusberichten kunnen worden weergegeven voor de printercartridges en de afbeeldingsdrum:
  • Originele HP: Het artikel is door HP geproduceerd voor dit product.
  • Niet origineel: Het artikel is mogelijk opnieuw gevuld, gereviseerd of nagemaakt. Als u van mening bent dat u een origineel onderdeel van HP hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
  • Incompatibel: Het artikel is bedoeld voor een ander HP product. Voor het beste resultaat gebruikt u verbruiksartikelen die voor dit product zijn gemaakt. Als u een incompatibel artikel gebruikt, werkt dit mogelijk niet correct in uw product of krijgt u geen melding wanneer de inkt bijna op is.
  • Gebruikt: Het artikel is eerder gebruikt. Als u van mening bent dat u een nieuw origineel HP artikel hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
  • Niet geverifieerd: HP Toner Cartridge Authentication heeft nog niet geverifieerd of dit artikel een origineel HP artikel is.
  • Verificatie niet mogelijk: Als een pictogram met een 'i' naast dit bericht wordt weergegeven, is er momenteel geen communicatie mogelijk tussen uw HP product en de HP server. Zorg dat het product is ingeschakeld en verbonden is met internet. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het later opnieuw.
    Als een pictogram met een 'x' naast dit bericht wordt weergegeven, kan HP Toner Cartridge Authentication het artikel niet verifiëren. Deze cartridge bevat niet de vereiste verificatietechnologie. Blijf de verificatie proberen telkens wanneer u een cartridge vervangt.

Verificatieresultaten

Nadat HP Toner Cartridge Authentication de verbruiksartikelen heeft gecontroleerd, kan een van de volgende berichten worden weergegeven:
  • Geen risico's aangetroffen: Uw product gebruikt originele verbruiksartikelen van HP.
  • Risico's aangetroffen: Uw product gebruikt enkele originele HP verbruiksartikelen, maar sommige artikelen zijn geen originele HP artikelen. Als u van mening bent dat u originele artikelen van HP hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
  • Cartridges van andere fabrikanten aangetroffen: Geen van de verbruiksartikelen zijn originele HP artikelen. Als u van mening bent dat u originele artikelen van HP hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit. Voor meer informatie over de voordelen van het gebruik van originele HP verbruiksartikelen gaat u naar www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van originele HP LaserJet printercartridges boven het gebruik van cartridges van andere fabrikanten?
Originele HP LaserJet printercartridges zijn de perfecte keuze voor uiterste betrouwbaarheid en waarde. Zie www.hp.com/go/toner voor details.

Foutberichten

Printerfout

HP Toner Cartridge Authentication kan niet met het product communiceren. Zorg dat het product is geactiveerd of ingeschakeld en verbinding heeft met de computer of het netwerk. Klik op Vernieuwen om het printerdetectieproces opnieuw te starten.

Netwerkfout

HP Toner Cartridge Authentication kan geen verbinding maken met internet. Controleer of uw computer verbinding met het Internet heeft en klik op Vernieuwen om het printerdetectieproces opnieuw te starten.
Er kunnen netwerkfouten zijn tussen uw computer en de webpagina van HP. Misschien moet u dit later controleren.

Verificatie is tijdelijk niet mogelijk

Zorg dat het product is ingeschakeld en verbinding heeft met internet. Dit bericht kan in verschillende situaties worden weergegeven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u te vaak hebt geprobeerd dezelfde cartridge te verifiëren of dat uw cartridges hetzelfde serienummer hebben, wat erop kan wijzen dat de cartridges gereviseerd of nagemaakt zijn. Probeer later opnieuw te verifiëren.

Verificatie niet mogelijk

HP Toner Cartridge Authentication kan het artikel niet verifiëren omdat informatie ontbreekt of de indeling van de gegevens onjuist is.
De cartridge die u gebruikt, is niet geschikt voor de meest recente HP Toner Cartridge Authentication Technology.

Vragen en antwoorden met betrekking tot technische problemen

Klik hier voor toegang tot het document HP Toner Cartridge Authentication Vragen en antwoorden met betrekking tot technische problemen op www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?&objectID=c02725023.

Beloning verdienen

Afhankelijk van uw land/regio, kunt u van HP een beloning verdienen voor het gebruik van originele HP verbruiksartikelen. Een lijst van landen/regio's die deelnemen aan het beloningsprogramma is beschikbaar op www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Nadat HP Toner Cartridge Authentication uw verbruiksartikelen heeft gecontroleerd, wordt een aanbiedingsknop weergegeven indien u in aanmerking komt voor een beloning. Klik op de aanbiedingsknop om naar de website van HP te gaan en een van de vele beloningen te kiezen. Mogelijk moet u een weergegeven tekenreeks invoeren voordat u kunt doorgaan.
Wat is HP Rewards?
HP Rewards is OPRECHTE DANK VAN HP AAN U. Bij HP waarderen we onze klanten. Wanneer u originele HP LaserJet printercartridges koopt, kwalificeert u uzelf om in aanmerking te komen voor diverse aanbiedingen en kortingen. Als u een beloning wilt verdienen, plaatst u uw originele HP LaserJet printercartridge in uw printer en volgt u de instructies. Beloningen worden eenmalig uitgegeven bij de installatie van de cartridge. Beloningen veranderen regelmatig en zijn niet in alle landen/regio's beschikbaar.
Wie komt om aanmerking voor een beloning?
In bepaalde landen/regio's worden HP Rewards aangeboden aan klanten die de HP Toner Cartridge Authentication Software downloaden, originele HP LaserJet printercartridges kopen en in het bezit zijn van een HP LaserJet printer die digitale verificatie ondersteunt.

Vragen en antwoorden over basisbeloningen

Vragen over beloningen voor landen/regio's met beloningen

Wat is HP Rewards?

HP Rewards is EEN OPRECHTE DANK VAN HP AAN U. Bij HP waarderen we onze klanten. Wanneer u originele HP LaserJet printercartridges koopt, kwalificeert u uzelf om in aanmerking te komen voor diverse aanbiedingen en kortingen. Als u een beloning wilt verdienen, plaatst u uw originele HP LaserJet printercartridge in uw printer en volgt u de instructies. Beloningen worden eenmalig uitgegeven bij de installatie van de cartridge. Beloningen veranderen regelmatig en zijn niet in alle landen/regio's beschikbaar.

Wie komt om aanmerking voor een beloning?

In bepaalde landen/regio's worden HP Rewards aangeboden aan klanten die de HP Toner Cartridge Authentication Software downloaden, originele HP LaserJet printercartridges kopen en in het bezit zijn van een HP LaserJet printer die digitale verificatie ondersteunt.

Ontvangen klanten HP Rewards voor de eerste installatie van HP LaserJet printercartridges die bij de printer zijn geleverd?

Ja, in bepaalde landen/regio's die beloningen verstrekken.

Als de klant een melding over een beloning ontvangt, moet hij of zij dan onmiddellijk actie ondernemen?

Ja. De klant kan alleen actie ondernemen wanneer de pop-up wordt weergegeven.

Wat gebeurt er wanneer een printer is aangesloten op een netwerk? Wie krijgt de beloning?

Wanneer meerdere mensen zijn aangesloten op de printer en de verificatiesoftware op hun pc hebben geladen, ontvangen ze allemaal de verificatieresultaten en de pop-up met de HP Rewards-aanbieding op hun computer. Per geïnstalleerde cartridge is er maar één computer die de pop-up voor HP Rewards kan accepteren.
Deze toepassing is bedoeld om alleen te worden geïnstalleerd op de pc van de persoon die de printer of printervloot beheert.

Wat gebeurt er als een land/regio geen HP Rewards-aanbiedingen heeft?

Sommige landen/regio's bieden geen HP Rewards aan. In die gevallen werkt verificatie gewoon en wordt alleen gecontroleerd of de cartridge een originele HP printercartridge is.

Kunnen klanten die deelnemen aan een aankoopgebaseerd beloningsprogramma ook deelnemen aan HP Rewards?

Ja, in de desbetreffende landen/regio's komt de klant in aanmerking voor HP Rewards, ongeacht eventuele andere beloningsprogramma's van HP of wederverkopers die op hun aankopen zijn gebaseerd.

Kan een klant de cartridge verwijderen en opnieuw installeren om voor meerdere beloningen in aanmerking te komen?

Nee, de cartridge wordt alleen de eerste keer als nieuw herkend. als de cartridge daarna wordt verwijderd en opnieuw wordt geïnstalleerd, wordt geen volgende beloning gegenereerd. De klant ontvangt een melding dat de cartridge eerder is geïnstalleerd.

Als u meerdere cartridges tegelijkertijd installeert, komt u dan in aanmerking voor meerdere beloningen?

Nee. Als u meerdere cartridges tegelijkertijd installeert, ontvangt u maar één pop-up die u doorstuurt naar de beloningssite waar u een beloning kunt inwisselen.

Wat moet ik doen als ik een originele HP LaserJet printercartridge hebt geïnstalleerd maar mij geen beloning is aangeboden? Hoe kan dit gebeuren?

Er zijn verschillende redenen mogelijk:
  • U hebt de beloningswebsite verlaten of het venster Beloningen gesloten voordat u een beloning hebt ingewisseld. De pagina Beloningen wordt weergegeven wanneer u voor het eerst afdrukt na de installatie van nieuwe, originele HP LaserJet printercartridges.
  • Uw printer komt nu niet in aanmerking voor beloningen. Uw printer moet originele HP LaserJet printercartridges gebruiken om in aanmerking te komen, en u moet HP Toner Cartridge Authentication software op de aangesloten computer hebben geïnstalleerd.
  • De cartridge is mogelijk van een andere fabrikant dan HP of is een gereviseerde cartridge. Het beloningsprogramma is van toepassing op de aankoop en het gebruik van nieuwe cartridges en wordt geactiveerd wanneer u een nieuwe, originele HP LaserJet printercartridge in uw printer plaatst.
  • De cartridge is misschien eerder in een printer geïnstalleerd. Wanneer de cartridge eenmaal is geverifieerd, kunt u geen beloning meer activeren door de cartridge te verwijderen en opnieuw te installeren.
  • Als u gebruikmaakt van een gedeelde printer of netwerkprinter is het mogelijk dat iemand anders in het netwerk de beloning heeft ingewisseld of het venster waarin de beloning werd aangeboden, heeft gesloten.
  • Beloningen zijn misschien niet beschikbaar in uw land/regio.
  • De cartridge is misschien oud en beschikt daardoor niet over de juiste chip.

Download HP Toner Cartridge Authentication Software

Klik hier om naar de website te gaan waar u de HP Cartridge Authentication Software kunt downloaden (www.hp.com/go/TonerCheck).

E-mailondersteuning

Klik hier om e-mailondersteuning te krijgen voor de HP Cartridge Authentication Software op www.hp.com/sbso/product/supplies/toner-authentication/contact.html.