HP Pavilion w2207 monitor - Productspecificaties

Dit document is van toepassing op de HP Pavilion w2207 monitor.
De HP Pavilion w2207 is een 22-inch breedbeeld flat-panel monitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : HP Pavilion w2207 breedbeeld flat-panel LCD-monitor
HP Pavilion w2207 breedbeeld flat-panel LCD-monitor
Productnummer
RK282AA
Functies
De HP Pavilion w2207 breedbeeld flat-panel LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • BrightView-technologie maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Een resolutie van 1680 x 1050, ingesteld in de fabriek
  • Ondersteunde video-invoer:
    • VGA analoog signaal
    • DVI-D digitaal signaal
  • USB-poort (aan de achterkant van de monitor). Mogelijkheid om tot twee USB-apparaten op de monitor aan te sluiten, zoals een USB-flashstation of een digitale camcorder.
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
  • Compatibel met Energy Star
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
22-inch (55,9 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
BrightView-technologie
Ingangspoort
15-pins D-type VGA-connector
DVI-D-connector
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-82 kHz
Verticaal frequentiebereik: 48-76 Hz
Aanbevolen resolutie (h x v)
1680 x 1050 bij 60 Hz
Beeldcontrast
tot 1000:1
Reactietijd
5 ms (aan-uit)
Pixelgrootte
0,252 mm
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V
Stroomverbruik: <65 W tijdens gebruik, <2 W in de slaapstand
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 graden C tot 35 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 tot 60 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Afmetingen
H x B x D, inclusief basis:
48,1 x 52,3 x 28,9 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 9 kg
EMI-standaard
FCC Klasse B
Montage
4 gaten, standaard VESA, 100 x 100 mm
EPA Energy Star
Als Energy Star-partner heeft Hewlett-Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de Energy Star-richtlijnen voor zuinig energiegebruik.