• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Instructies voor de vervanging van een printer uit de HP Deskjet 3050A e-All-in-One printerserie

Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Zie hieronder de lijst met modellen uit de HP DeskJet 3050A e-All-in-One J611 serie waarop dit document van toepassing is:
Modelnaam
Productcode
HP DeskJet 3050A e-AIO printer - J611a
CR231B
HP DeskJet 3050A e-AIO printer - J611b
CR231C
HP DeskJet 3052A e-AIO printer - J611e
CR236B
HP DeskJet 3054A e-All-in-One printer - J611c
CR235B
HP DeskJet 3057A e-All-in-One printer - J611n
B0N12B
HP DeskJet 3055A e-All-in-One printer - J611n
B0N11B
HP DeskJet 3059A e-All-in-One printer - J611n
B0N13B
Instructies
  1. Volg deze instructies voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires worden verwijderd.
    a) Printcartridges.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten op een stopcontact en is ingeschakeld voordat u de printcartridges verwijdert.
    • Open de cartridgeklep en wacht tot de wagen met printcartridges zich naar het midden van het product verplaatst.
    • Druk alle cartridges omlaag om ze te ontgrendelen en verwijder ze vervolgens uit de houder.
    • Sluit de cartridgeklep.
      opmerking:
    Als u de cartridges niet meteen in het vervangende apparaat plaatst, bewaart u ze op kamertemperatuur in een goed afgesloten verpakking van hard plastic. Bewaar de kleurencartridge met de spuitmondjes OMLAAG en de zwarte cartridge met de spuitmondjes OMHOOG. Zo voorkomt u dat de inkt uitdroogt.
    Haal het netsnoer uit het stopcontact en bewaar de volgende accessoires:
    b) Voedingsadapter
    c) Netsnoer
    d) USB-kabel
    e) Configuratiehandleiding en naslaggids en cd
  2. Gebruik de hierboven genoemde accessoires van uw defecte apparaat voor het vervangende apparaat.
  3. Sluit het vervangende apparaat aan op een stopcontact en test alle functies.
  4. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw product van HP.