LaserJet Enterprise M4555 MFP-serie - Informatiepagina's afdrukken

Informatiepagina’s afdrukken
U kunt informatiepagina's afdrukken met gegevens over het product en de huidige configuratie. Voer de volgende stappen uit om informatiepagina's af te drukken of te bekijken:
  1. Ga in het beginscherm naar de knop Beheer en raak deze aan.
  2. Open het menu Rapporten.
  3. Selecteer de naam van het rapport dat u wilt bekijken een raak vervolgens de knop Afdrukken aan om het af te drukken of raak de knop Beeld aan om de instellingen op het scherm van het bedieningspaneel te bekijken.
      opmerking:
    Sommige pagina´s hebben de optie Beeld niet.
Eerste niveau
Tweede niveau
Omschrijving
Configuratie-/statuspagina's
Menustructuur Beheer
Toont de volledige structuur van het menu Beheer zodat u kunt zien hoe u naar de verschillende opties navigeert.
Pagina met huidige instellingen
Toont de huidige configureerbare instellingen van het product.
Configuratiepagina
Toont de apparaatinstellingen en geïnstalleerde accessoires.
Status benodigdheden
Toont de geschatte resterende levensduur van benodigdheden; biedt statistieken van het totaal aantal afgedrukte pagina's, serienummer, paginatellingen en onderhoudsinformatie.
HP biedt schattingen van de resterende levensduur van de benodigdheden als service aan de klant. De werkelijke voorraad kan verschillen van de gegeven schatting. Dit hangt af van de soorten afgedrukte documenten en van andere factoren.
Gebruikspagina
Toont een telling van alle papierformaten die in het apparaat zijn gebruikt; meldt ook of het enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of kleur was; en toont de paginatelling.
Pagina bestandsdirectory
Toont de bestandsnaam en mapnaam voor bestanden die zijn opgeslagen in het apparaatgeheugen.
Faxrapporten
Logboek faxactiviteit
Bevat een lijst van de faxen die zijn verzonden en ontvangen door dit apparaat.
rapport Factuurcodes
Een lijst van factureringscodes die zijn gebruikt voor uitgaande faxen. Dit rapport toont hoeveel verstuurde faxen er op elke code zijn gezet.
lijst met geblokkeerde faxen
Een lijst van telefoonnummers waarvan geen faxen mogen worden ontvangen op dit apparaat.
Snelkieslijst
Toont de snelkeuzes die zijn ingesteld voor dit product.
Rapport Faxoproepen
Een gedetailleerd rapport van de laatste faxbediening, uitgaand of ingaand.
Overige pagina's
PCL-lettertypenlijst
Maakt een afdruk van de beschikbare PCL-lettertypen.
PS-lettertypenlijst
Hiermee drukt u de beschikbare PS-lettertypen af.