De printer voor een bekabeld of draadloos netwerk instellen voor de HP LaserJet Pro 100 Color MFP printerserie

Dit document is van toepassing op de LaserJet Pro 100 Color MFP M175nw.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerdrivers en andere software voor uw HP printer installeert voor gebruik in een bekabeld (ethernet) of draadloos netwerk. Deze instructies voor draadloze installatie zijn specifiek voor een draadloos netwerk dat een toegangspunt gebruikt (infrastructuurnetwerk). In dit document wordt ook uitgelegd hoe u overstapt van een USB-installatie op een netwerkinstallatie voor uw printer.
  opmerking:
Als er meerdere computers in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke computer die de HP printer zal delen.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.