• Informatie

HP Photosmart Premium e-all-in-one printerserie (D110) - De foutmelding 'Klep open' verschijnt op de all-in-one

Probleem

De melding 'Klep open' wordt weergegeven op het bedieningspaneel van het product.

Oplossing één: Zorg dat de cartridgeklep is gesloten

Als de cartridgeklep niet geheel is gesloten, verschijnt de foutmelding. Volg deze stappen om te controleren of de cartridgeklep gesloten is.
  1. Open de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  2. Sluit de cartridgeklep. Zorg dat de linker- en rechterbovenhoek van de cartridgeklep goed op hun plaats vastklikken.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende oplossing.

Oplossing twee: Controleer of er iets is wat de cartridgeklep blokkeert

Een obstakel zorgt er mogelijk voor dat de cartridgeklep niet geheel is gesloten. Neem de volgende stappen om te controleren of er zich obstakels bij de klep bevinden en om deze te verwijderen.
  1. Controleer de klep, en het gedeelte eromheen, om er zeker van te zijn dat er geen obstakels zijn die ervoor zorgen dat de klep niet geheel kan worden gesloten.
    opmerking:
    Stukjes papier, verpakkingmateriaal of tape zorgen er mogelijk voor dat de klep niet helemaal sluit.
  2. Verwijder eventueel aanwezige belemmeringen.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende oplossing.

Oplossing drie: Een reset uitvoeren

Soms kan het resetten van het product de foutmelding oplossen. Volg deze stappen om het product te resetten.
  1. Koppel de stekker los van de achterkant van de printer zonder de printer uit te zetten.
  2. Haal de stekker uit het stopcontact.
  3. Wacht minstens 15 seconden.
  4. Steek de stekker weer in het stopcontact.
  5. Sluit het netsnoer weer aan op de printer.
  6. Schakel de printer in.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende oplossing.

Oplossing vier: Laat de all-in-one nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.