• Informatie

HP printers - Ondersteuning van de HP printerinstallatiewizard is ingetrokken

Dit document is van toepassing op HP printers.
De HP printerinstallatiewizard was een ondersteuningstoepassing van HP die u hielp bij het downloaden van printersoftware. HP is in 2017 gestopt met de ondersteuning voor de toepassing.
U kunt nu de nieuwste software voor uw HP printer downloaden en installeren vanaf 123.hp.com of HP Klantondersteuning.