• Informatie

HP Pavilion 2210i monitor - Productspecificaties

Inleiding

De HP Pavilion 2210i is een 54,6-cm (21,5-inch) breedbeeldmonitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : Foto van de HP Pavilion 2210i breedbeeld LCD-monitor

Productnummer

EM884AA of EM884AP

Functies

De HP Pavilion 2210i breedbeeld LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • BrightView-technologie maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Een resolutie van 1920 x 1080, ingesteld in de fabriek
  • Biedt ondersteuning voor DVI-D en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm

Technische specificaties

LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
21,5-inch (54,6 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 47.6 cm x 26.8 cm
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
BrightView-technologie
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 VGA-connector
Geïntegreerde luidsprekers
2 watt per kanaal
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-94 kHz
Verticaal scanbereik: 50-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 170 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1920 x 1080 bij 60 Hz (gelijk aan maximale en native resolutie)
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Tot 40000:1 (gemiddeld)
opmerking:
Alleen tijdens videoweergave, afhankelijk van de beeldserie of de tijdsduur.
Reactietijd
5 ms (standaard)
Pixelgrootte
0,248 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met de ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de HDMI- of DVI-connectie. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of een monitor die is aangesloten via analoge VGA zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die lager is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V wisselstroom
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 56 watt maximaal stroomverbruik (39,6 watt gemiddelde stroomverbruik) , <2 watt energiezuinige modus
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 tot 35 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 tot 60 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Afmetingen
B x H x D (zonder verpakking):
39,1 x 56,1 x 20 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 5,2 kg
Montage
Standaard VESA 4 gaten