• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion 2509m monitor - Productspecificaties

Inleiding
De HP Pavilion 2509m is een 25-inch breedbeeldmonitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : Foto van de HP Pavilion 2509m breedbeeld lcd-monitor
Productnummer
NT195AA
Functies
De HP Pavilion 2509m breedbeeld LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • BrightView-technologie maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Een resolutie van 1920 x 1080, ingesteld in de fabriek
  • Ondersteuning voor DVI-D, HDMI en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
25 inch (63,5 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 59,7 x 33,6 cm
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
BrightView-technologie
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 HDMI-connector
1 VGA-connector
Overige connectoren
1 audiopoort
Geïntegreerde luidsprekers
2 watt per luidspreker
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-94 kHz
Verticaal frequentiebereik: 48-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 160 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1920 x 1080 bij 60 Hz
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Max. 3000:1
  opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 3000:1, alleen tijdens het afspelen van video, afhankelijk van de reeks kaders of de tijdsduur.
Reactietijd
3 ms Gray-to-Gray
Pixelgrootte
0,311 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met de ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die lager is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V wisselstroom
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 50 watt maximum stroomverbruik in bedrijf, <2 watt in de slaapstand
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 tot 40 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -33,8 tot 60 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Afmetingen
B x H x D (zonder verpakking):
43,7 x 61,7 x 20,1 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 7,02 kg
EMI-standaard
FCC Klasse B
Montage
4 gaten, standaard VESA, 100 x 100 mm