• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion 2010i monitor - Productspecificaties

Inleiding
De HP Pavilion 2010i is een 50,8-cm (20-inch) breedbeeldmonitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : Foto van de HP Pavilion 2010i breedbeeld LCD-monitor
Productnummer
WC030AA
Functies
De HP Pavilion 2010i breedbeeld LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • Een resolutie van 1600 x 900, ingesteld in de fabriek
  • Biedt ondersteuning voor DVI-D en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het beeldscherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
50,8-cm (20-inch) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 44,27 cm x 24,92 cm
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 VGA-connector
Geïntegreerde luidsprekers
2 watt per kanaal
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-83 kHz
Verticaal frequentiebereik: 50-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 170 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1600 x 900 bij 60Hz (hetzelfde als max. en native)
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Max. 15000:1
  opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 15000:1, alleen tijdens het afspelen van video, afhankelijk van de reeks kaders of de tijdsduur.
Reactietijd
5 ms (standaard)
Pixelgrootte
0,2768 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de HDMI- of DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die minder is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik:28 watt maximum stroomverbruik (20 watt standaard stroomverbruik) , <1 watt in energiezuinige modus
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 graden C tot 35 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 graden C tot 60 graden C
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Dimensies
B x H x D (zonder verpakking):
36,72 x 50,26 x 18,31 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 5,2 kg
Montage
4 gaten, standaard VESA, 100 x 100 mm