• Informatie

De fout 'Papierstoring' wordt gemeld op de HP Officejet 100 mobiele printerserie

Dit document is bedoeld voor HP Officejet 100 mobiele printers.
Het bericht "Papierstoring" wordt weergegeven op de computer of het aan-uitlampje () en het lampje Hervatten () op de printer knipperen.
opmerking:
De melding van een papierstoring hoeft niet altijd op een papierstoring te duiden. De printer meldt mogelijk een papierstoring terwijl er geen papier is vastgelopen. De volgende stappen zijn van toepassing op zowel echte als ogenschijnlijke papierstoringen.
Belangrijk: Voer deze oplossingen uit in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.