• Informatie

HP Officejet 100 mobiele printers (L411a en L411b) - Problemen met de afdrukkwaliteit oplossen

Probleem

De kwaliteit van afgedrukte documenten of afbeeldingen voldoet niet aan de verwachtingen.
opmerking:
Voor sommige van de volgende oplossingen hebt u de volledige HP software nodig. Indien u bij de installatie van uw product niet de volledige software hebt geïnstalleerd, klikt u hier om naar de software- en driverpagina te gaan. U kunt vervolgens de volledige software downloaden en installeren.

Oplossingen

Belangrijk: Volg deze oplossingen en stappen in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.