• Informatie

HP printers - Inktcartridges zoeken na een verhuizing naar een ander land/regio

HP past sommige printers en inktcartridges aan om aan specifieke plaatselijke klantbehoeften te voldoen. Als u uw printer van een land/regio meeneemt naar een ander land/regio, kunt u mogelijk geen inktcartridges vinden met hetzelfde nummer als op het label van uw oorspronkelijke inktcartridges. Als u een inktcartridge plaatst met een ander nummer op het label, ziet u mogelijk een van de volgende foutmeldingen:
  • Incompatibele cartridges
  • Cartridge is niet bedoeld voor deze printer
  • Foute printcartridges
Als uw printer of uw inktcartridges onder de garantie vallen, zal een HP ondersteuningsagent u helpen om het probleem op te lossen.
opmerking:
In Brazilië moet uw printer binnen de garantie vallen voor hulp van HP bij dit probleem.

Stap 1: Controleren of de computer verbonden is met uw printer

Controleren of de computer verbonden is met uw printer met een USB- of netwerkverbinding.

Stap 2: Combatibele inktcartridges kopen voor uw land/regio

Voordat u contact opneemt met HP, moet u een volledige set legitieme HP inktcartridges voor uw huidige land/regio hebben.
opmerking:
HP levert geen vervangende inktcartridges voor uw printer wanneer u verhuist.
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.

Stap 3: Contact opnemen met HP-ondersteuning

Zodra u een volledige set legitieme HP inktcartridges hebt voor uw nieuwe land/regio, kan HP ondersteuning uw printer resetten zodat deze de inktcartridges die beschikbaar zijn in uw huidige land/regio accepteert. Klik op deze pagina op Contact opnemen met ondersteuning en volg de prompts op het scherm om contact op te nemen met HP.