• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - SMART hardeschijffout

Dit document heeft betrekking op HP notebook-pc's met de HP Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) vanaf eind 2008.
Mogelijk ziet u bij het opstarten een foutmelding zoals de volgende:
De SMART hardeschijfcontrole heeft ontdekt dat er elk moment een probleem kan gaan optreden.
Om te verhinderen dat u gegevens verliest, maak onmiddellijk een back-up van de schijfinhoud en voer de hardeschijftest in de systeemdiagnose uit.
Zie ook
Klantenondersteuning. Individuele landen en regio's hebben hun eigen procedures bij de product- en klantenondersteuning. Ga voor uw land of regio naar de pagina Hewlett Packard Technische ondersteuning, selecteer uw land of regio en klik dan op Contact opnemen met HP. Of als alternatief kunt u klikken op de link Contacteer HP boven in de hoek van deze webpagina
Ga terug naar HP notebook-pc's - Overzicht HP start-upmenu voor aanvullende onderwerpen.