HP pc's - Foutmelding Productinformatie niet geldig wordt weergegeven voordat de computer wordt opgestart

Dit document heeft betrekking op HP pc's met de HP Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) van eind 2008.
Bij het opstarten krijgt u een melding die aangeeft dat het systeem een ongeldig serienummer heeft gevonden:
Afbeelding : Foutmelding Productinformatie niet geldig
Foutmelding Productinformatie niet geldig
Productinformatie is ongeldig
De volgende productinformatie die in het moederbord is geprogrammeerd is niet aanwezig of ongeldig.
Systeemkaart (00A) - Productconfiguratie
Mogelijk ziet u dit bericht nadat de systeemkaart is vervangen. Het bericht geeft aan dat het serienummer niet of onjuist is ingevoerd nadat de systeemkaart of een ander onderdeel is vervangen.
Neem contact op met HP via het tabblad Contact opnemen met ondersteuning boven aan het scherm om dit probleem op te lossen. U wordt gevraagd de het 14-cijferig CT-nummer (Commodity Tracking) van de systeemkaart op te geven. Voer de stappen uit een van de volgende secties uit om het CT-nummer te vinden: