HP LaserJet Pro CP1025nw kleurenprinter - Software-installatie stopt tijdens een draadloze installatie met behulp van een USB-kabel

Probleem
De HP software-installatie stopt zonder waarschuwing bij een draadloze installatie met gebruik van een USB-kabel. Er verschijnt geen foutmelding die het probleem beschrijft.
Oplossing
Volg deze stappen in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen.
Stap één: Annuleer de software-installatie
Neem de volgende stappen om de installatie te stoppen.
  1. Klik op de knop Sluiten () rechtsboven in de hoek van het installatievenster.
  2. Klik op Ja om te bevestigen dat u de installatie van het product wilt staken.
  3. Wacht totdat het installatieprogramma begint met de installatie ongedaan te maken. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen.
  4. Klik op het moment dat erom wordt gevraag op OK om de USB-kabel los te koppelen van de computer en het product.
  5. Koppel de USB-kabel los van de computer en het product.
  6. Wacht totdat het installatieprogramma wordt afgesloten. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen.
Stap twee: Een configuratierapport afdrukken
Voordat het installatieproces werd gestopt, had de installatie ver genoeg moeten zijn gevorderd om het product op het draadloze netwerk aan te melden.
Neem de volgende stappen om een configuratierapport af te drukken en om te verifiëren dat het product op het draadloze netwerk is aangemeld.
  1. Zorg ervoor dat het apparaat inactief is en het lampje Gereed () brandt.
  2. Houd de toets Hervatten () 2 tot 3 seconden ingedrukt en laat de toets vervolgens los. Op het product wordt een configuratierapport en een statuspagina voor benodigdheden afgedrukt. Recycle de statuspagina voor benodigdheden of gooi hem weg.
    Afbeelding : Voorbeeld van een configuratierapport waarop het IP-adres staat
    Afbeelding: Voorbeeld van een configuratierapport waarop het IP-adres staat.
Stap drie: Controleer het configuratierapport
Zorg ervoor dat de volgende informatie overeenkomt met het gedeelte van het configuratierapport waarin de informatie over het netwerk staat:
  • Status is "verbonden"
  • Netwerk in gebruik is "Draadloos".
  • IP-adres komt overeen met het IP-adres van uw product.
    • Als de informatie overeenkomt, gaat u door naar de volgende stap.
    • Als de informatie niet overeenkomt, raadpleegt u de introductiepagina van HP Productondersteuning en zoek naar een ander document dat de symptomen beschrijft.
Stap vier: Start de installatie van de software opnieuw
Gebruik een van de volgende methoden om de software te installeren.
Als u over de HP software-cd beschikt, kunt u deze voor de installatie gebruiken. HP raadt u echter aan om de software te downloaden en te installeren vanaf de HP website. Dit is de meest recente software en bevat updates die mogelijk niet op uw software-cd staan.