• Informatie

Functies van het bedieningspaneel

Afbeelding : Afbeelding - Het bedieningspaneel van de HP Deskjet Ink Advantage 2010 Printer (K010)
  1. 1 Aan: schakelt het apparaat in of uit. Als het apparaat uit is, gebruikt het toch nog een minimale hoeveelheid stroom. Om de stroom helemaal te onderbreken schakelt u het apparaat uit en haalt u de stekker uit het stopcontact.
  2. 3 Annuleren: Beëindigt de huidige handeling.
  3. 2 Hervatten: hiermee geeft u de HP All-in-One de opdracht om door te gaan zodra het probleem is opgelost.
  4. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  5. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  6. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  7. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  8. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  9. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.
  10. 4 Inktstatuslampjes: de lichtjes branden als de inkt bijna op is en knipperen als er onderhoud moet worden uitgevoerd aan de printcartridge.