HP Deskjet 1000 Printer Series (J110) - Algemene probleemoplossing

Algemene probleemoplossing
Hewlett-Packard biedt verschillende ondersteuningsopties om u te helpen uw printer te gebruiken of een probleem op te lossen.
Bekijk het volgende om antwoorden te vinden op vele specifieke vragen en problemen:
  • HP-ondersteuningswebsite:Ondersteunende informatie en oplossingen voor problemen voor uw specifieke printer is beschikbaar en is de beste bron voor huidige printerinformatie. Klik voor contactgegevens op Contacteer HP om uw ondersteuningsopties te bekijken.
    Kies, indien gevraagd, uw land / regio. Selecteer de ondersteunende optie en oplossing voor uw probleem en typ vervolgens uw productnaam en nummer in het beschikbare veld in.
  • HP-ondersteuningsforums: Kom in contact met HP-gebruikers om inzicht te krijgen en voor tips en antwoorden op vragen over uw apparaat.
  opmerking:
De ondersteuningsopties en beschikbaarheid variëren per product, land/regio en taal.
HP ondersteuningsforums zijn niet beschikbaar in alle talen.