HP Photosmart eStation printerserie (C510) - Aan de slag met eFax

Inleiding
eFax® is een service die wordt aangeboden door j2 Global Communications, Inc. (niet door Hewlett-Packard), waarmee u faxen kunt verzenden en ontvangen via internet in plaats van via een telefoonlijn. eFax is gemakkelijk te gebruiken, maar werkt anders dan een standaardfaxapparaat.
Wanneer u het HP product vanaf het bedieningspaneel voor eFax registreert, is de service eFax gratis voor een combinatie van 20 inkomende of 20 uitgaande faxpagina's per maand. Ga naar www.efax.com voor andere faxabonnementen en -tarieven als u meer dan 20 faxberichten per maand wilt verzenden of ontvangen.
Aan de slag met eFax
Voer deze stappen uit om u aan te melden voor een eFax-account en aan de slag te gaan met de service.
De volgende video toont hoe u aan de slag gaat met eFax.
  opmerking:
In deze video ziet u een HP Photosmart C510a printer, maar dezelfde stappen gelden ook voor uw printer.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Belangrijk: Als u met eFax faxen wilt verzenden of ontvangen, moet uw HP apparaat via een draadloos netwerk zijn verbonden met internet en moet u Webservices inschakelen. Als u een USB-kabel gebruikt om uw HP apparaat met uw computer te verbinden, moet u het apparaat ook draadloos verbinden met de computer om eFax te kunnen gebruiken.