De printer instellen voor een draadloos netwerk voor de HP Deskjet 3000 printers

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerdrivers en andere software voor uw printer installeert voor gebruik in een draadloos netwerk. Als er meerdere pc's in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke pc die van de printer gebruik gaat maken.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.