• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Notebook pc's - Externe microfoon mini notebook pc werkt niet

Dit document is van toepassing op HP en Compaq Mini-notebooks.
Bij sommige computers, zoals HP Mini-notebooks is een gecombineerde hoofdtelefoon/microfoon-aansluiting nodig. De hoofdtelefoon werkt met de normale aansluiting, maar de microfoon niet.
Op de HP Mini werken normale hoofdtelefoons. Als er een microfoonconnector is geplaatst, werkt de microfoon echter niet. De Mini probeert de microfoonaansluiting te gebruiken als hoofdtelefoon (uitvoerapparaat in plaats van invoerapparaat).
Op de audio-ingang van de HP Mini kan de microfoon alleen worden gebruikt bij hoofdtelefoons/microfoons met een speciale connector. Een normale connector (links weergegeven) werkt voor de hoofdtelefoon, maar daarmee werkt een microfoon niet. Voor de microfoon is een speciale stekker (rechts weergegeven) nodig, met een extra band voor de microfoon.
    Afbeelding : Normale connector/speciale connector, nodig voor de Mini
  1. Aarde
  2. Rechterkanaal
  3. Linkerkanaal
  4. Isolerende banden
  5. Microfoon