• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Systeemdiagnose (F1) (Engelstalig)

Dit document is van toepassing op HP notebook-pc's met de HP Startup Support Environment.
Voor toegang tot UEFI systeeminformatie schakelt u de computer in en drukt u onmiddellijk op Esc om het opstartmenu weer te geven en druk daarna op F1 om de systeeminformatie te zien.
De (F1) systeeminformatie wordt ook weergegeven in een ander formaat binnen de (F2) systeemdiagnosefunctie. De informatievelden die worden weergegeven kunnen verschillen afhankelijk van het model.
U hebt de informatie die in de onderstaande tabel wordt beschreven mogelijk nodig wanneer u contact opneemt met een vertegenwoordiger van de klantenondersteuning.
Beschrijvingen systeeminformatieveld
Het veld Systeeminformatie
Het veld Beschrijving
Notebookmodel
De modelnaam van de computer.
Productnummer
Een uniek herkenningsnummer voor deze productreeks. Wordt ook wel SKU-nummer genoemd. Het SKU-nummer van het product volgt een stramien van 12345#aba.
Gebruik dit nummer om informatie te vinden die specifiek is voor uw product en om drivers en downloads te vinden op de hp.com website. Het productnummer en het serienummer zijn de twee belangrijkste gegevens die u bij de hand moet hebben als u contact wilt opnemen met HP voor ondersteuning of onderdelen.
Serienummer
Een uniek herkenningsnummer voor de individuele computer.
Het productnummer en het serienummer zijn de twee belangrijkste gegevens die u bij de hand moet hebben als u contact wilt opnemen met HP voor ondersteuning of onderdelen.
Startdatum garantie
De startdatum van de garantie van de computer. Als de computer voor 2008 is geproduceerd, wordt de startdatum van de garantie voor uw model mogelijk een Service-ID genoemd.
Als de startdatum van de garantie anders is dan u had verwacht, houdt u er rekening mee dat deze datum wordt bepaald wanneer u de computer voor de eerste keer opstart. Uw kassabon of factuur vormt altijd het definitieve aankoopbewijs voor garantieservices.
Datumnotatie = jjjjmmdd
Moederbord ID
Het identificatienummer van een plug-and-play-moederbord.
Productconfiguratie ID
Een code van 25 tekens die gegenereerd werd bij het productieproces en gerelateerd is aan het serienummer, de productnaam en het productnummer.
Moederbord CT
Het tiende en elfde teken van het Commodity Tracking nummer van het moederbord (WW) representeren de week waarin het werd geproduceerd. Andere tekens zijn gereserveerd voor bedrijfsinterne gegevenstracking.
XXXXXXXXXWWXXX
BIOS-versie
Versie-informatie over het BIOS dat op de computer is geïnstalleerd.
BIOS-datum
Datum waarop het BIOS is verschenen voor gebruik op de computer.
Processortype
De naam en de fabrikant van de processor die in de computer zit.
Processorsnelheid
Informatie over de snelheid van de processor die in de computer zit.
Totaal geheugen
Geeft informatie over de hoeveelheid RAM die op de computer is geïnstalleerd.
Primaire batterij SN
Een unieke identificatiecode voor de batterij die geïnstalleerd is.
Secundaire batterij SN
Een unieke identificatiecode voor de batterij die geïnstalleerd is.
WLAN FCC ID:
Van overheidswege verplichte code als het apparaat aanwezig is
Bluetooth FCC ID
Van overheidswege verplichte code als het apparaat aanwezig is
WWAN FCC ID
Van overheidswege verplichte code als het apparaat aanwezig is
Installeer bijgewerkte UEFI-hulpprogramma's en BIOS
Download en installeer de geüpdatete HP hulpprogramma's voor de systeemdiagnose (UEFI) en BIOS-update voor ondersteunde modellen. Ga naar de website HP Software & Driver downloads, voer uw modelnummer in (zie label onderop de behuizing) en het huidige besturingssysteem. Download en installeer de items die in de lijst verschijnen in deze volgorde:
  1. Systeem-BIOS
  2. HP systeemdiagnose (UEFI)
Als u gevraagd wordt of u het bestand wilt uitvoeren of opslaan, selecteer dan de optie
Opslaan om het bestand op uw bureaublad op te slaan. Dubbelklik vervolgens op het bestand dat u hebt gedownload om de actuele software te installeren.