• Informatie

HP Deskjet 1050 All-in-One series - Beschrijving van het bedieningspaneel van de printer

HP Deskjet 1050 All-in-One series - Beschrijving van het bedieningspaneel van de printer

Afbeelding : Afbeelding - Het bedieningspaneel van de HP Deskjet 1050 All-in-One series
  1. 1 Aan: schakelt het apparaat in of uit. Als het apparaat uit is, gebruikt het toch nog een minimale hoeveelheid stroom. Om de stroom helemaal te onderbreken schakelt u het apparaat uit en haalt u de stekker uit het stopcontact.
  2. 2 Annuleren: beëindigt de huidige bewerking.
  3. 3 Start kopiëren, Zwart: hiermee start u een kopieertaak in zwart-wit. Verhoog het aantal exemplaren (tot 10) door meerdere keren op de knop te drukken. Werkt als hervattingsknop na het oplossen van afdrukproblemen.
  4. 4 Start kopiëren, Kleur.: hiermee start u een kopieertaak in kleur. Verhoog het aantal exemplaren (tot 10) door meerdere keren op de knop te drukken. Werkt als hervattingsknop na het oplossen van afdrukproblemen.
  5. 5 Waarschuwingslampje: geeft aan dat er een papierstoring is, het papier in de printer op is of geeft een andere gebeurtenis die uw aandacht vereist aan.
  6. 6 Cartridgelampje: geeft aan dat de inkt bijna op is of dat er een probleem is met de printcartridge.