HP LaserJet P1005, P1006, P1007, P1008 en P1009 printers - De LaserJet (hardware) installeren

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • De printer uit de verpakking halen
  • De inhoud van de doos controleren
  • De printcartridge plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten
  • Het apparaat inschakelen
  • Gewoon papier plaatsen
De printer installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
  opmerking:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel wilt gebruiken om de printer op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.
Stap één: De printer uit de verpakking halen
Verwijder alle oranje transporttape en het verpakkingsmateriaal van het apparaat.
Afbeelding : De printer uit de verpakking halen
Afbeelding: De printer uit de verpakking halen
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap drie: De printcartridge plaatsen
  1. Open de printcartridgeklep.
    Afbeelding : De printcartridgeklep openen
    Afbeelding: De printcartridgeklep openen
  2. Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking.
      let op:
    Houd de printcartridge aan beide kanten vast om schade aan de printcartridge te voorkomen.
  3. Trek aan het lipje om alle beschermingstape van de printcartridge te verwijderen. Doe het lipje in de doos van de printcartridge voor recycling.
    Afbeelding : De beschermtape verwijderen
    Afbeelding: De beschermtape verwijderen
  4. Beweeg de printcartridge voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    Afbeelding : De printcartridge heen en weer bewegen
    Afbeelding: De printcartridge heen en weer bewegen
  5. Plaats de printcartridge en sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De printcartridge plaatsen
    Afbeelding: De printcartridge plaatsen
      let op:
    Als u toner morst op uw kleding, veeg deze er dan met een droge doek af en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner onherstelbaar in de stof opgenomen.
Stap vier: Het netsnoer aansluiten
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van het product.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van het product
  2. Sluit het netsnoer aan op een stopcontact.
Stap vijf: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
    Afbeelding : Het apparaat inschakelen
    Afbeelding: Het apparaat inschakelen
  1. Aan-uitknop
Stap zes: Gewoon papier plaatsen
Volg deze stappen om gewoon papier in de hoofdinvoerlade te plaatsen.
  1. Schuif de papierlengte- en -breedtegeleiders in hun uiterste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: De papiergeleiders naar buiten schuiven
  2. Plaats gewoon papier in de hoofdinvoerlade met de bovenkant naar voren en de afdrukzijde omhoog.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat de papiergeleiders aan de zij- en voorkant altijd goed zijn ingesteld om papierstoringen en scheve papierinvoer te voorkomen.
  3. Schuif de papiergeleiders naar binnen zodat ze tegen de stapel papier rusten.
    Afbeelding : De papiergeleiders instellen
    Afbeelding: De papiergeleiders instellen