• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart printers - Bekabelde of draadloze printer instellen

Dit document is van toepassing op HP Photosmart 3308, 3310, 3310xi, 3313, 3314 All-in-One printers en HP Photosmart C6150, C6154, C6170, C6175, C6180, C6183, C6185, C6188, C6190, C7150, C7154, C7170, C7180, C7183, C7185, C7188 en C7190 All-in-One printers.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerstuurprogramma's en andere software voor uw printer installeert voor gebruik in een draadloos netwerk. Als er meerdere pc's in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke pc die de printer zal delen.