• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart draadloze printers - De printerhardware instellen

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • De All-in-One uit de verpakking halen
  • De inhoud van de doos controleren
  • Sluit het netsnoer en de adapter aan
  • Het apparaat inschakelen
  • De taal/regio selecteren
  • De printkopmodule installeren
  • De cartridges installeren
  • Gewoon papier plaatsen
  • De cartridges uitlijnen
De All-in-One installeren
Voer deze stappen uit in de aangegeven volgorde om het product te installeren.
Stap één: De All-in-One uit de verpakking halen
  1. Verwijder alle verpakkingstape van de buitenkant van het product en verwijder de beschermfolie van het display op het bedieningspaneel.
    Afbeelding : De verpakkingstape en beschermfolie verwijderen
    Afbeelding: De verpakkingstape aan de buitenkant en de beschermfolie verwijderen.
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal uit de binnenkant van het product.
    Afbeelding : Tape en verpakkingsmateriaal uit de binnenkant verwijderen
    Afbeelding: De tape en het verpakkingsmateriaal aan de binnenkant verwijderen.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap drie: Sluit het netsnoer en de adapter aan
Voer de volgende stappen uit om het product aan te sluiten op de stroomvoorziening.
  1. Sluit de netadapter aan op de achterkant van het apparaat.
  2. Sluit het netsnoer aan op de netadapter.
  3. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een wisselstroombron.
Belangrijk: Sluit niet de USB-kabel () aan totdat u daarom wordt gevraagd tijdens de software-installatie.
Afbeelding : Sluit het netsnoer en de adapter aan
Afbeelding van het op de stroomvoorziening aansluiten van het product.
Stap vier: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
Afbeelding : Op de aan/uit-knop drukken
Afbeelding: Druk op de aan/uit-knop.
Stap vijf: De taal en het land of de regio selecteren
Volg de instructies op het bedieningspaneel om de standaardtaal en het land/de regio voor het apparaat in te stellen.
  1. Wanneer het menu Taal op het display van het bedieningspaneel verschijnt, raak de pijl naar rechts () aan om de gewenste taal te selecteren en raak dan OK aan.
  2. Raak op de pijl naar rechts () om Ja te selecteren en de keuze te bevestigen.
      opmerking:
    Als niet de juiste taal is gekozen, kiest u Nee en selecteert u een andere taal.
  3. Raak in het menu Land/regio instellen de pijl naar rechts () aan om het gewenste land of de gewenste regio te selecteren raak OK aan.
  4. Raak op de pijl naar rechts () om Ja te selecteren en de keuze te bevestigen.
Stap zes: De printkopmodule installeren
Als het goed is, is de printkopmodule bij het afleveren reeds geïnstalleerd. Als de printkopconstructie echter nog moet worden geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit.
  1. Open de cartridgeklep. De wagen met cartridges gaat naar het midden van het product. Wacht totdat de wagen met cartridges inactief is en stilstaat.
    Afbeelding : Open de cartridgeklep
    Afbeelding van het openen van de cartridgeklep
  2. Til de vergrendeling op de wagen met cartridges op totdat deze niet verder kan.
    Afbeelding : De vergrendeling optillen
    Afbeelding die laat zien hoe de vergrendeling moet worden opgelicht
  3. Haal de printkop uit de verpakking.
    Afbeelding : De verpakking van de printkop verwijderen
    Afbeelding: De verpakking van de printkop verwijderen.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten niet aan. Laat de contactpunten nergens mee in aanraking komen. Voorkom krassen op de contactpunten tijdens het plaatsen van de cartridges.
  4. Houd de printkop rechtop met de gekleurde symbolen aan de bovenkant.
  5. Laat de printkop in het product zakken, met de cartridgehouders naar voren.
    Afbeelding : De printkop in het product laten zakken
    Afbeelding van het laten zakken van de printkop in het product.
  6. Breng de vergrendeling van de wagen met cartridges langzaam omlaag om de printkop te vergrendelen.
    Afbeelding : De vergrendeling van de wagen met cartridges omlaag brengen
    Afbeelding van het omlaag brengen van de vergrendeling van de wagen met cartridges.
Stap zeven: De cartridges installeren
Voer deze stappen uit om de printkoppen te installeren.
  let op:
Wanneer u het product gereed maakt voor het eerste gebruik, moet u de cartridges plaatsen die in de verpakking zijn meegeleverd. Deze cartridges zijn voorzien van het etiket SETUP en zorgen ervoor dat het product wordt gekalibreerd voordat de eerste afdruktaak wordt uitgevoerd. Het niet installeren van de SETUP-cartridges tijdens het voorbereiden van het product voor het eerste gebruik zal resulteren in een foutmelding.
  1. Haal de cartridge uit de verpakking en trek het oranje lipje recht naar achteren om het plastic inpakmateriaal te verwijderen.
    Afbeelding : De plastic verpakking verwijderen
    Illustratie van het verwijderen van het plastic inpakmateriaal door aan het oranje lipje te trekken
  2. Draai het oranje kapje linksom om het los te breken.
    Afbeelding : Het oranje kapje verwijderen
    Afbeelding: het verwijderen van het oranje kapje van de cartridge
  3. Schuif de cartridge met de contacten naar de printkop gericht in de juiste houder. Let hierbij op de gekleurde pictogrammen op de cartridge en op de printkop. Druk op de cartridge totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : De cartridge in de houder schuiven en omlaag drukken.
    Afbeelding van het plaatsen van de cartridge in de printkop
  4. Herhaal deze procedure voor elke cartridge.
  5. De cartridgeklep sluiten.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten.
    Afbeelding van het sluiten van de cartridgeklep.
Stap acht: Gewoon papier plaatsen
De volgende video laat de stappen zien voor het plaatsen van gewoon papier. De stappen staan hieronder in detail beschreven.
  1. Laat de papierlade zakken.
  2. Trek het verlengstuk van de lade uit en klap de papiervanger open.
      Afbeelding : Het verlengstuk van de lade en de papiervanger
      Afbeelding van het verlengstuk van de lade uit en de papiervanger
    1. Verlengstuk van de lade
    2. Papiervanger
  3. Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider naar buiten schuiven
    Afbeelding van het volledig uitschuiven van de papierbreedtegeleider.
  4. Leg een stapel gewoon paper in de papierlade met de afdrukzijde naar beneden. Schuif de stapel papier naar voren totdat de stapel niet verder kan.
    Afbeelding : Plaats papier in de lade
    Afbeelding van het plaatsen van papier in de papierlade.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat al het papier in de stapel van hetzelfde formaat en dezelfde soort is en er geen scheuren, stof, kreukels en gekrulde of omgevouwen randen in zitten.
  5. Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen tot deze tegen de rand van het papier aankomt.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider naar binnen schuiven
    Afbeelding van het schuiven van de papierbreedtegeleider tegen de rand van het papier
Stap negen: De cartridges uitlijnen
Wanneer u een nieuwe cartridge installeert, lijnt het product de cartridges automatisch uit. U kunt de cartridges ook te allen tijde uitlijnen via de productsoftware. Door de cartridges uit te lijnen weet u zeker dat de afdrukkwaliteit optimaal is.
  1. Wanneer u dit wordt gevraagd na het plaatsen van het papier, raakt u OK aan op het bedieningspaneel om de uitlijningspagina af te drukken. Het product drukt een uitlijningspagina af.
    Afbeelding : Voorbeeld van een uitlijningspagina
    Afbeelding van een uitlijningspagina
  2. Open de klep van het product.
    Afbeelding : Open de klep.
    Afbeelding van het openen van de klep.
  3. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde omlaag tegen de rechterbenedenhoek van de glasplaat. Gebruik de aanwijzingen langs de scannerglasplaat voor hulp bij het plaatsen van de uitlijningspagina.
    Afbeelding : Uitlijningspagina op de glasplaat leggen
    Afbeelding van de uitlijnpagina op de glasplaat
  4. Laat de klep zakken.
  5. Raak OK aan. Het apparaat scant de uitlijningspagina, waarmee de uitlijning is voltooid.
Aan de slag met ePrint
Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel apparaat. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.