• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Photosmart draadloze e-All-in-One printers - Cartridges vervangen

Dit document is van toepassing op de Photosmart draadloze All-in-One printers.
In dit document vindt u de stappen voor het vervangen van de cartridges.

Cartridgetypen

Raadpleeg de volgende tabel om de juiste cartridges voor uw regio te identificeren.
Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Aziatisch-Pacifisch gebied (met uitzondering van China, India en Japan)
West-Europa
Afrika, GOS, Japan en het Midden-Oosten
China en India
Inktpatroon
HP 564
HP 364
HP 178
HP 862
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.

Cartridges vervangen

Voer de volgende stappen uit om de cartridges te vervangen en uit te lijnen.
  let op:
Laat de cartridges niet voor langere duur buiten het product liggen. Dit kan leiden tot schade aan zowel het apparaat als de cartridges. Wacht tot u een nieuwe cartridge beschikbaar hebt voordat u de oude cartridge verwijdert.

Stap één: De cartridge vervangen

De volgende video toont de stappen voor het vervangen van een cartridge in het apparaat.
opmerking:
Nadat u cartridges hebt vervangen, moet u deze uitlijnen zoals beschreven in Stap twee van dit document.
  1. Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
  2. Open de cartridgeklep. De wagen gaat naar het midden van het apparaat. Wacht totdat de wagen met cartridges inactief is en stilstaat.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding van het openen van de cartridgeklep
  3. Druk op het lipje aan de voorkant van de oude printcartridge om deze te ontgrendelen en verwijder de cartridge vervolgens uit de houder.
    Afbeelding : De cartridge uit de houder verwijderen
    Afbeelding van het verwijderen van de oude cartridge
  4. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking en trek het oranje lipje recht naar achteren om de plastic omhulling te verwijderen.
    Afbeelding : De plastic verpakking verwijderen
    Afbeelding van het verwijderen van de plastic verpakking door aan het oranje lipje te trekken
  5. Draai het oranje kapje linksom om het los te breken.
    Afbeelding : Het oranje kapje verwijderen
    Afbeelding: het verwijderen van het oranje kapje van de cartridge
  6. Schuif de cartridge met de contactpunten naar de printkop gericht in de lege houder. Druk op de cartridge totdat deze stevig op zijn plaats vastklikt.
      let op:
    Til de vergrendeling naast de wagen met cartridges niet omhoog om de cartridges te installeren. Hierdoor worden de cartridges mogelijk niet goed geplaatst, wat afdrukproblemen veroorzaakt. De vergrendeling moet omlaag blijven voor een juiste plaatsing van de cartridges.
    Afbeelding : De cartridge terugplaatsen
    Afbeelding van het opnieuw plaatsen van de cartridge
  7. Herhaal deze stappen voor elke cartridge die u vervangt.
  8. Sluit de cartridgeklep. De wagen met cartridges verplaatst zich terug naar de zijkant van het apparaat.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding van het sluiten van de cartridgeklep

Stap twee: De cartridges uitlijnen

Voer de volgende stappen uit om gewoon papier te plaatsen en de cartridges uit te lijnen.
  1. Laat de papierlade zakken.
  2. Trek het verlengstuk van de lade uit en til de papiervanger omhoog.
  3. Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand.
  4. Plaats een stapel normaal, wit papier in de papierlade. Schuif de stapel papier naar voren totdat de stapel niet verder kan.
    Afbeelding : Papier plaatsen
    Afbeelding van het plaatsen van papier
  5. Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen, tot deze tegen de rand van het papier aankomt.
    Afbeelding : Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen
    Afbeelding van het naar binnen schuiven van de papierbreedtegeleider
  6. Wanneer dat wordt aangegeven na het plaatsen van het papier, raakt u OK aan op het bedieningspaneel om de uitlijningspagina af te drukken. Het product drukt een uitlijningspagina af.
    Afbeelding : Voorbeeld van een uitlijningspagina
    Afbeelding van een uitlijningspagina van het apparaat
  7. Open de klep van het product.
    Afbeelding : Open de klep.
    Afbeelding van het openen van de klep.
  8. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde omlaag in de rechterbenedenhoek van de scannerglasplaat. Gebruik de aanwijzingen langs de scannerglasplaat voor hulp bij het plaatsen van de uitlijningspagina.
    Afbeelding : De pagina op de glasplaat uitlijnen
    Afbeelding van het goed op de glasplaat van de scanner plaatsen van de pagina.
  9. Laat de klep zakken.
  10. Raak OK aan. Het apparaat scant de uitlijningspagina, waarmee de uitlijning is voltooid.