Het foutbericht 'Papierstoring' wordt weergegeven voor HP Officejet Pro 8500 (A909a) en 8500 (A909b) All-in-One-printers

Probleem
Tijdens het afdrukken stopt het product de papierinvoer en wordt het foutbericht 'Papierstoring. Verhelp de storing en druk op OK' op het bedieningspaneel weergegeven.
  opmerking:
Een bericht over een papierstoring is niet altijd terecht. Het apparaat kan melding maken van een papierstoring terwijl er geen papier is vastgelopen. De volgende stappen zijn van toepassing op zowel echte als ogenschijnlijke papierstoringen.
BELANGRIJK: Voer deze oplossingen in de aangegeven volgorde uit om het probleem op te lossen.
De volgende video laat de stappen voor het verhelpen van een papierstoring van het apparaat zien.
Als de video niet correct wordt weergegeven of als u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.