• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Instructies voor de vervanging van een printer uit de HP LaserJet M1130 Multi-Function serie

Inleiding
Wanneer HP uw defecte apparaat vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte apparaat worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
Wees u van het volgende bewust:
  • Sommige optionele accessoires zijn mogelijk niet inbegrepen bij uw productmodel.
  • U moet eventuele optionele accessoires die afzonderlijk zijn aangeschaft bewaren.
Zie hieronder de lijst met modellen uit de HP LaserJet M1130 MFP serie waarop dit document van toepassing is:
Modelnaam
Productcode
HP LaserJet M1132 MFP printer
CE847A
HP LaserJet Pro M1132s Multi-Function printer
CE848A
Instructies
  1. Volg deze instructies voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires worden verwijderd.
      let op:
    Houd de uitvoerbak niet, maar stuur deze met de defecte eenheid mee.
    1. Uitvoerbak
    Uitvoerbak
    Schakel het apparaat uit en haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact. Wacht totdat het apparaat is afgekoeld en bewaar de volgende accessoires:
    a) Zwarte printcartridge.
      let op:
    Stel de printcartridge niet bloot aan licht om beschadiging te voorkomen. Bedek de printcartridge indien nodig.
    • Til het scannergedeelte omhoog en open de cartridgeklep.
    • Pak de hendel op de printcartridge vast en trek de printcartridge recht naar buiten om deze te verwijderen.
    • Sluit de cartridgeklep en de scannerklep.
    b) Netsnoer
    c) USB-kabel
    d) Snelstarthandleiding en software-cd's
  2. Gebruik de hierboven genoemde accessoires van uw defecte apparaat voor het vervangende apparaat.
  3. Sluit het vervangende apparaat aan op een stopcontact en test alle functies.
  4. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw product van HP.