HP LaserJet P1566/P1606dn printers - De inhoud van de doos (EMEA)

Inleiding
Hieronder staan de onderdelen die bij de volgende printers in de doos worden meegeleverd in Europa, het Midden-Oosten en Afrika:
Model
Productnummer
HP LaserJet P1566 printer
CE663A
HP LaserJet P1606dn printer
CE749A
  opmerking:
Als een van de onderstaande onderdelen ontbreekt, laat u het apparaat vervangen bij uw dealer of gaat u naar contact opnemen met de HP klantenondersteuning.
Inhoud van de doos
  opmerking:
De exacte inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor de officiële inhoud van de doos.
  1. HP LaserJet P1566 of P1606dn printer (afhankelijk van het model dat u heeft gekocht)
  2. Verlengstuk van uitvoerlade
  3. HP LaserJet printcartridge
  4. Netsnoer
  5. Deksel van papierlade
  6. Cd-rom met software
  7. Supportflyer
  opmerking:
De USB-kabel wordt bij sommige modellen in bepaalde landen/regio's van de wereld meegeleverd. Het is mogelijk dat de USB-kabel niet bij uw printer is meegeleverd. Dit is afhankelijk van het land/de regio waar de printer werd gekocht.